Ξυδάκης: «Ο τρόπος που δούλεψε o Κασσελάκης επικοινωνιακά είναι ίδιος με του Μητσοτάκη»

Ξυδάκης: «Ο τρόπος που δούλεψε o Κασσελάκης επικοινωνιακά είναι ίδιος με του Μητσοτάκη»

«Είμαι επιφυλακτικός με την υπερίσχυση της επικοινωνίας έναντι της πολιτικής ουσίας», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος

xydakis_new
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης δήλωσε επιφυλακτικός σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί και προβάλλεται ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. «Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος έχει μία νέα φιλοσοφία, μένει να φανεί αν σημαίνει και νέα πολιτική» τόνισε στην ΕΡΤ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ Ξυδάκης συνέχισε λέγοντας: «Αυτό αφορά συνολικά τα πολιτικά πράγματα μέσα στη Δημοκρατία. Είμαι επιφυλακτικός με την υπερίσχυση της επικοινωνίας έναντι της πολιτικής ουσίας. Σε μερικές εβδομάδες, θα έχουμε μερικά δείγματα γραφής».

«Ο τρόπος με τον οποίο δούλεψε επικοινωνιακά ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ίδιος με του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το 2016, με την περίφημη ομάδα Greenberg και την επικοινωνιακή “καταιγίδα” με την οποία τον υποστήριξαν όλα τα μέσα», συμπλήρωσε.

«Ο κρατικός μηχανισμός φάνηκε ανήμπορος να επέμβει εγκαίρως. Το κράτος είναι ανέτοιμο, η κυβέρνηση υποτίμησε τα πάντα και ζούμε από», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυδάκης σχετικά με τις κακοκαιρίες που έπληξαν τη χώρα μας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος κερδίζει σε δήμους και περιφέρειες - Στόχος της κυβέρνησης οι 13+3 νίκες

Νεκρός 33χρονος που παρασύρθηκε το βράδυ από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Συνταξιούχοι Αυστραλοί πέρασαν σχεδόν 500 μέρες σε κρουαζιέρα γιατί ήταν... φθηνότερο από γηροκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης