Χατζηδάκης για τις παρακολουθήσεις: Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας

Χατζηδάκης για τις παρακολουθήσεις: Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας

Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε σενάρια επιστημονικής φαντασίας  τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σε λίστες πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνταν απο την ΕΥΠ

xatzidakis_vouli
Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σε λίστες πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνταν απο την ΕΥΠ και το Predator ο κ. Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας πως «δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας».

Ο Υπουργός Εργασίας απαντώντας στη Βουλή στην κριτική που του άσκησε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων είπε πως «Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη. Υπάρχουν δημοσιεύματα με αναφορές ονομάτων και τίποτα περαιτέρω».

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως «Δεν μπορώ να νομιμοποιήσω με τη στάση μου τις καταγγελίες που είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ειδικά όταν το τελευταίο δημοσίευμα συνέπεσε με ένα άλλο δημοσίευμα που έλεγε ότι κατάσκοποι παρακολουθούν και διέσωσαν την σύζυγο, τα παιδία και την πεθερά του κ. Πιερρακάκη και ένα άλλο για τις φωτογραφίες του κ. Τσίπρα στο κότερο. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας. Η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση στο υψηλότατο επίπεδο».


Ειδήσεις σήμερα: 

Ομαδικό «βέτο» 15 χωρών στην πρόταση της Κομισιόν για το πλαφόν στο αέριο

Χωρίς άδεια παραμονής ο 26χρονος Αλβανός που παρέσυρε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη

Άκουγα φωνές να την λυτρώσω, είπε η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε την κατάκοιτη 75χρονη στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης