Νίκος Παππάς: «Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη ευθύνεται για την κατάρρευση του σιδηροδρόμου»

Νίκος Παππάς: «Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη ευθύνεται για την κατάρρευση του σιδηροδρόμου»

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή «τον εγκλωβισμό τρένων λόγω πτώσης δέντρων και διακοπής της ηλεκτροκίνησης»

5623073
Για «ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη» κάνει λόγο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, με αφορμή «τον εγκλωβισμό τρένων λόγω πτώσης δέντρων και διακοπής της ηλεκτροκίνησης».

Στην δήλωσή του αναφέρει: «Μια βροχή ήταν αρκετή για να «ξεβάψει» το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σχέση με τη δήθεν επένδυση δισεκατομμυρίων ευρώ στον σιδηρόδρομο. Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, τέσσερις αμαξοστοιχίες έχουν ακινητοποιηθεί σε Κατερίνη, Λάρισα, Αλεξάνδρεια και τον επιβατικό σταθμό Θεσσαλονίκης. Ο εγκλωβισμός των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 1.000 επιβατών αποδίδεται, στις πρώτες περιπτώσεις, σε πτώση δέντρων στις γραμμές, στη δε Θεσσαλονίκη σε διακοπή της ηλεκτροκίνησης μετά το Πλατύ Ημαθίας (και προς Θεσσαλονίκη)».

Υποστηρίζει ότι «ο ΟΣΕ οφείλει να απολογηθεί για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου και να απαντήσει για το πραγματικό επίπεδο των εργασιών συντήρησης των γραμμών και κοπής/κλαδέματος επικίνδυνων -προς πτώση- δέντρων». Γενικεύοντας προσθέτει ότι «οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής φέρουν ευθύνη για την κυβερνητική ανεπάρκεια και την κατάρρευση του σιδηροδρόμου» και εύχεται «όλοι οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι να είναι καλά στην υγεία τους και να περάσει γρήγορα και αυτή η ‘περιπέτεια'».


Ειδήσεις σήμερα

Σαντορίνη: «Δεν ήταν ο συμπλέκτης, έσπασαν όλο το κάρτερ» λέει για τους Γάλλους ο υπεύθυνος των ενοικιαζόμενων ΙΧ

Δείτε τα «διαμάντια» που εντοπίστηκαν στα πόθεν έσχες βουλευτών και πρώην υπουργών

Μητσοτάκης: Η ΕΕ καλεί την Τουρκία σε αποκλιμάκωση της έντασης - Ελπίζω αυτή τη φορά να εισακούσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης