Και ο Βασίλης Κεγκέρογλου θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Ζητάει παράταση για να μαζέψει υπογραφές

Και ο Βασίλης Κεγκέρογλου θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Ζητάει παράταση για να μαζέψει υπογραφές

«Εκδηλώνω ενδιαφέρον να είμαι υποψήφιος», δήλωσε στην εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος - Αναμένεται εντός της ημέρας επικοινωνία του βουλευτή Ηρακλείου με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚΑΠ

kegkeroglou
Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες καθώς από το βράδυ της Τετάρτης υπήρχαν πληροφορίες σύμωνα με τις οποίες ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ξεκινήσει γύρο τηλεφωνικών επαφών με στελέχη για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία. 

Πριν από λίγη ώρα ότι ο κ. Κεγκέρογλου με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ ζήτησε προθεσμία μίας εβδομάδας, έτσι ώστε να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές που χρειάζεται κάποιος για να είναι υποψήφιος. Δηλαδή 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος. 

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ τότε οι υποψηφιότητες θα παραμείνουν τρεις (Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Καστανίδης). 

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ Θεόδωρος Καπετανάκης θα έχει άμεσα επικοινωνία με τον βουλευτή Ηρακλείου, ενώ η συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 10:00.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου στην ΕΔΕΚΑΠ:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές. Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»


Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστική εξέταση και για τα αδέρφια της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο

46 νεκροί και 41 τραυματίες από φωτιά σε κτίριο στη νότια Ταϊβάν

Σε ελεύθερη πτώση η τουρκική λίρα - Ο Ερντογάν απέλυσε τρία μέλη της επιτροπής νομισματικής πολιτικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης