Επιμένει ο Μπογδάνος: «Αντεθνικές διαχρονικά οι θέσεις του ΚΚΕ»

Επιμένει ο Μπογδάνος: «Αντεθνικές διαχρονικά οι θέσεις του ΚΚΕ»

Μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Παραδέχθηκε ως λάθη του μόνον την δημοσιοποίηση των ονομάτων νηπίων από νηπιαγωγείο στο κέντρο της Αθήνας και την δήλωσή του για «τανκς στην ΕΡΤ» - Καταλόγισε «κακή ενημέρωση» στον Νίκο Δένδια

Konst
Επέμεινε στις θέσεις του για το ΚΚΕ ο διαγραφείς από την Κ.Ο της ΝΔ βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ κατηγόρησε τον Νίκο Δένδια ότι «είχε κακή ενημέρωση». 

«Αλίμονο, αν η αναφορά βάσει ιστορικών πηγών στις αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ αντιβαίνει τις αρχές μας», υποστήριξε για άλλη μία φορά ο βουλευτής ενώ για την παρουσία του στο Βίτσι, σημείωσε ότι «η παρουσία μου είχε ως νόημα να προστατευθούν οι κάτοικοι από τους φασίζοντες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cesh916enzr5-sf)


«Είναι ατόπημα για έναν βουλευτή της κυβέρνησης να εκθέτει τις διαχρονικές αντεθνικές αρχές ενός κόμματος;» διερωτήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφερόμενος στο ΚΚΕ.

Μάλιστα, προχώρησε ακόμα περισσότερο δηλώνοντας ότι περίμενε την προστασία του προεδρείου «όταν ο κ. Παφίλης, εξαπέλυσε στοχοποιητικές απαράδεκτες ύβρεις και αποκάλεσε τη ΝΔ απογόνους ταγματασφαλιτών» ενώ επανέλαβε ότι «υπερασπίστηκα την αξιοπρέπεια τη δική μου και της παράταξης».

Κλείσιμο
Σχετικά με την δημοσιοποίηση των ονομάτων των νηπίων, για την οποία είχε δεχθεί την «κίτρινη κάρτα» από το Μέγαρο Μαξίμου, ο βουλευτής δήλωσε: «Ζήτησα αμέσως συγγνώμη για την αναπαραγωγή των ονομάτων», ενώ για την παλιότερη δήλωσή του για «τανκς στην ΕΡΤ», απάντησε ότι «ήταν ένα λάθος».


Απαντώντας στον υπουργό Εξωτερικών ο οποίος τον ταύτισε με την Χρυσή Αυγή, υποστήριξε χαρακτηριστικά : «Έχω δεχθεί τραμπουκισμό και από τη ΧΑ, μου έχουν επιτεθεί και τα δύο άκρα», ενώ διευκρίνισε ότι απευθύνεται σε ένα κοινό που έχει πατριωτικές και δημοκρατικές αξίες.

«Αύριο θα ψηφίσω την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία. Θα παραμείνω συντεταγμένος στις αρχές που διέπουν έναν ολόκληρο χώρο», είπε, ενώ σχετικά με τις πολιτικές του επιδιώξεις ανέφερε με νόημα ότι «οι εκλογές αργούν» και ότι ο ίδιος «δεν είναι λαγός».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης