Κακλαμάνης (ΘΕΜΑ 104,6): Καταδικαστέο αλλά μεμονωμένο το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Κακλαμάνης (ΘΕΜΑ 104,6): Καταδικαστέο αλλά μεμονωμένο το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι είναι κουραστικό πλέον για ό,τι γίνεται να μετατίθεται η ευθύνη προσωπικά στον πρωθυπουργό

kaklamanios12
Για μεμονωμένο, αλλά απαράδεκτο και καταδικαστέο περιστατικό έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης για τα επεισόδια της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Ενώ πρόσθεσε, πώς είναι κουραστικό πλέον για ό,τι γίνεται να μετατίθεται η ευθύνη προσωπικά στον πρωθυπουργό. Τόνισε πως ο εκάστοτε πρωθυπουργός έχει την πολιτική ευθύνη, που κανείς δεν αρνήθηκε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναλάβει και στη Βουλή όταν χρειάζεται την πολιτική ευθύνη, όμως όπως υπογράμμισε, ό,τι στραβό γίνεται να καταλογίζεται στον πρωθυπουργό, «ε, πάει πολύ».

Μιλώντας για τις αντοχές του Συστήματος Υγείας, ο κ. Κακλαμάνης χαιρέτησε την παραχώρηση των δύο ιδιωτικών κλινικών (ΛΗΤΩ και Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου) στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση των covid19 περιστατικών. Ενώ αποκάλυψε, ότι εντός της ημέρας ενδεχομένως να ανακοινωθεί και η συμμετοχή του Ερ. Ντυνάν. Χοντρικά όπως είπε είναι περίπου 200 κρεβάτια επιπλέον τα οποία όπως είπε, θα βοηθήσουν στο μεγάλο κύμα της πανδημίας.

Πάντως, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όπως είπε, πλέον, το κύριο βάρος φεύγει από τη λογική επιτήρηση και πηγαίνει στην κλινική αντιμετώπιση των περιστατικών που προσφεύγουν στα νοσοκομεία. Σημείωσε δε, πως δεν είναι η ώρα για κριτική γιατί όπως είπε «είναι επικίνδυνο να κάνεις τον έξυπνο εκ του ασφαλούς».

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι αλλάζει στο σχέδιο «Ελευθερία» - Ποιες ομάδες εμβολιάζονται τον Μάρτιο

Η Μέγκαν και ο Χάρι προκάλεσαν χαμό - Στην αντεπίθεση τα βρετανικά tabloid

Νέα Σμύρνη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου - Οι νέες εντολές προς τους αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης