Ρωμανός (ΘΕΜΑ 104,6): Οι όποιες αστοχίες στον εμβολιασμό θα διορθώνονται άμεσα

Ρωμανός (ΘΕΜΑ 104,6): Οι όποιες αστοχίες στον εμβολιασμό θα διορθώνονται άμεσα

Πώς σχολίασε τις εικόνες κυβερνητικών στελεχών να προηγούνται στον εμβολιασμό

romanos-52
Αστοχίες θα γίνονται καθημερινά, παραδέχθηκε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 όσον αφορά τον εμβολιασμό και τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα, αφού εμφανίζονται πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι να έχουν προηγηθεί.

Όπως είπε, η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπου σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αστοχίες οι οποίες όμως όπως υπογράμμισε θα διορθώνονται άμεσα.

Παράλληλα, σχολίασε την καταγγελία ότι την Τρίτη ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός των υγειονομικών στο νοσοκομείο Σωτηρία, ώστε να εμβολιαστούν στελέχη της κυβέρνησης. Ο κ. Ρωμανός είπε ότι τηρήθηκε ο σχεδιασμός και εξήγησε ότι ο λόγος που είδαμε πολλές εικόνες αξιωματούχων έχει διττό ρόλο. Πρώτον, για να παραδειγματιστεί ο κόσμος και να πειστεί αλλά και δεύτερον, για να υψωθεί το υγειονομικό τείχος που είναι απαραίτητο για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Σχολιάζοντας τις πολυμέτωπες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, είπε ότι στόχος είναι να κερδίσουν το εθνικό στοίχημα που αφορά την πανδημία την κοινωνία αλλά και την οικονομία. Ενώ, σχολίασε ότι δεν πρέπει να γίνεται εργαλοποίηση της κατάστασης, αναφερόμενος εμμέσως στην αντιπολίτευση.

Τέλος, επισήμανε ότι πρέπει να τηρούνται τα μέτρα τονίζοντας ότι και οι πολίτες πρέπει να δείχνουν τη δέουσα σοβαρότητα. Παράλληλα, σημείωσε ότι παρατηρείται η κόπωση των πολιτών αλλά πρέπει ακόμη να είμαστε πολύ προσεκτικοί. «Η κυβέρνηση επικεντρώνεται στα σοβαρά και βάζουμε όλη μας την ενέργεια εκεί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα  

Κορωνοϊός: Ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων - Ποιες περιοχές παραμένουν στο «κόκκινο»

Απόπειρα βιασμού 15χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ» λέει ο πατέρας της 

Survivor: Το τσίμπημα του σκορπιού, οι εντάσεις και η τρίτη σερί ήττα των «Διάσημων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης