Survivor: Το τσίμπημα του σκορπιού, οι εντάσεις και η τρίτη σερί ήττα των «Διάσημων»

Survivor: Το τσίμπημα του σκορπιού, οι εντάσεις και η τρίτη σερί ήττα των «Διάσημων»

Νίκη με 10-5 για τους «Μαχητές»  στο  αγώνισμα του τοτέμ -Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων»-Δείτε βίντεο

survivor11
Ούτε το τσίμπημα του σκορπιού δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει τη φόρα των «Μαχητών» από το να πετύχουν την τρίτη σερί τους νίκη επι των «Διάσημων», αυτή τη φορα με 10-5 και να κερδίζουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την ασυλία στο  Survivor 4.

Πριν το αγώνισμα του τοτέμ η ομάδα των «Μαχητών» φάνηκε πως θα έχει απώλειες, καθώς η Έλενα Κρεμλίδου ένιωσε αδιαθεσία, ενώ ειχε προηγηθεί τσίμπημα σκορπιού στα… απόκρυφα του Κώστα Παπαδόπουλου. Ο 36χρονος ζαχαροπλάστης όμως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, όπως και η «Μαριπόσα» , οι οποίοι τελικά συμμετείχαν στον αγώνα. Αντίθετα εκτός έμεινε η Άννα Μαρία Βέλλη από την ομάδα των Διάσημων λόγω τραυματισμού στην πατούσα.




Η μάχη του τοτέμ 

Στο αγώνισμα το οποίο διεξαγόταν μέσα σε ένα ρινγκ, οι παίκτες έπρεπε ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ να ρίξουν το τοτέμ του αντιπάλου χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό του.


Κλείσιμο


Ένα αγώνισμα που θύμιζε αντικρυστό χορό και απαιτούσε καλή ισορροπία, αντοχή και υπομονή, κάτι που όπως φάνηκε ειχαν οι «Μαχητές» με τους «Διάσημους» να βρίσκουν νίκες από τον ψηλό της παρέας τον Γιώργο Κοψιδά που εκμεταλλεύτηκε τα μακριά του χέρια, αλλά και απο το μοντέλο της ομάδας  Κάτια Ταραμπάνκο.



Ωστοσο δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη απο τον παίκτη που λόγω της εμπειρίας του σε ρινγκ ολοι θα πόνταραν πάνω του. Ο επαγγελματίας πυγμάχος της ομάδας Μιχάλης Αρναούτης  ηττήθηκε, καθώς  δέχθηκε δυο φορές...νοκ ντάουν από έναν δικηγόρο, τον Κρις Σταμούλη.






Η... σπίθα που έβαλε φωτιά


Πάντως τα αίματα άναψαν τόσο από την μονομαχία της Ελευθερία Ελευθερίου με τη καρατέκα Μαριαλλενα, με την τραγουδίστρια να νιώθει θιγμένη από ειρωνείες αντιπάλων όπως είπε, αλλά και από το φάουλ Περικλή Κονδυλάτου. Ο 41χρονος σχεδιαστής κοσμημάτων έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου του, Γιώργου Ασημακόπουλου, με τον 29χρονο fashion designer να το κρατάει «μανιάτικο» και μετά τη νίκη των «Μαχητών» να απαιτεί από τους «Διάσημους» μια συγγνώμη, την οποία ωστόσο δεν άκουσε ποτέ.




Δεύτερη σερί ισοψηφία και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η κόντρα των δυο ομάδων συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, μέχρι να ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων».
Εκεί για ακόμα μια φορά σημειώθηκε ισοψηφία και τελικά υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων» θα είναι τέσσερις. Οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς που τη Δευτέρα απέσπασαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών τους και οι Άννα Μαρία Βέλλη και Μιχάλης Αρναούτης που έπαθαν το ίδιο την Τρίτη.





Ειδήσεις σήμερα  

Κορωνοϊός: Ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων - Ποιες περιοχές παραμένουν στο «κόκκινο»

Σε ποιες περιοχές έγιναν και τι έδειξαν τα 3.685 rapid test

Απόπειρα βιασμού 15χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ» λέει ο πατέρας της 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης