Φίλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Έξω από την ηθική της Αριστεράς οι απόψεις Τζάκρη

Φίλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Έξω από την ηθική της Αριστεράς οι απόψεις Τζάκρη

Στην ηθική της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου, δεν μπορεί να κατηγορείται κανένας για «άπατρις», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για διεθνιστικές απόψεις 

nikos_filis_main
Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης. Επέκρινε σφόδρα την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στον χώρο της Υγείας, αλλά και της Παιδείας.

Τόνισε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα τεστ στους μαθητές, να γίνουν επιπλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν έχει γίνει μεγαλύτερη επένδυση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.


Παράλληλα, ο κ. Φίλης έδωσε απάντηση στην κυρία Τζάκρη, η οποία επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εγκαλώντας τον για "διεθνιστικές απόψεις" στα ελληνοτουρκικά.

Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του έκανε εντύπωση αυτή η αποστροφή της συναδέλφου του. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως, στην ηθική της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου, δεν μπορεί να κατηγορείται κανένας για «άπατρις». «Αυτή ήταν μια εμφυλιοπολεμική κατάρα της Δεξιάς που, δυστυχώς, προσπάθησε να αναβιώσει ο κ. Μητσοτάκης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών» σημείωσε.

Προσέθεσε, επίσης, ότι «αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι έξω από το δημοκρατικό ήθος της Αριστεράς».

Πάντως, για τον κ. Μητσοτάκη, είπε ότι δεν είναι άπατρις, σίγουρα δεν είναι διεθνιστής. Παράλληλα, ο κ. Φίλης άφησε και αιχμές, λέγοντας ότι του κάνει εντύπωση που η κυρία Τζάκρη μέμφεται τον κ. Μητσοτάκη για διεθνισμό, ενώ η Αριστερά έχει τις δικές της αρχές και πατριωτισμό και διεθνισμό.

Κλείσιμο
Στην ερώτηση αν θα καθαιρεθεί από τη θέση της, ο κ. Φίλης είπε ότι είναι απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά η κυρία Τζάκρη οφείλει να δώσει απαντήσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Μια ιστορία που κρατά από το 2014

Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

FinCEN: Πληρωμές σε τρομοκράτες, ξέπλυμα ναρκοδολαρίων και «μαύρο χρήμα» από Ρωσία και Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης