Ζαχαριάδης στον Θέμα 104,6: Ο κ. Πέτσας βλέπει από τη τηλεόραση την καταστροφή στην Καρδίτσα 

Ζαχαριάδης στον Θέμα 104,6: Ο κ. Πέτσας βλέπει από τη τηλεόραση την καταστροφή στην Καρδίτσα 

Ο βουλευτής του Σύριζα κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία στους χειρισμούς της, λέγοντας ότι καθυστέρησε 4 μέρες ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί την περιοχή

zaxariadis
Στο ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.
Μιλώντας για το μέγεθος των καταστροφών στην Καρδίτσα, που επισκέφθηκε δύο φορές ο κ. Ζαχαριάδης, σημείωσε ότι είναι πολύ μεγάλη. Οι ζημιές είναι εκατοντάδων χιλιάδων στις επιχειρήσεις, στον αγροτικό τομέα και την κτηνοτροφία.

Για τις κατηγορίες του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποκίνησε τις αποδοκιμασίες των ντόπιων κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο σημείο, ο κ. Ζαχαριάδης, απέρριψε την κατηγορία αυτήν. Έπειτα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία στους χειρισμούς της, λέγοντας ότι καθυστέρησε 4 μέρες ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί την περιοχή. Ακόμη και για την επιχείρηση απεγκλωβισμού, ο κ. Ζαχαριάδης σχολίασε καυστικά πως υπήρξαν και εκεί καθυστερήσεις. Παράλληλα, είπε, πώς όπως ο ίδιος διαπίστωσε, η απουσία των τοπικών αρχόντων από την περιοχή είναι έντονη αφού ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αντιπεριφερειάρχης ήταν εκεί.


Κλείσιμο
Ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τα αυστηρά μέτρα για την πανδημία. Όπως επισήμανε ο κ. Ζαχαριάδης, είναι απαραίτητα για να μείνουμε υγιείς και πρέπει να είναι προτεραιότητα. Παράλληλα, τόνισε ότι οι επισημάνσεις του κόμματος του, ήταν σωστές καθώς επαληθεύθηκαν. Επίσης, για τα φαινόμενα άρνησης και μη πειθαρχίας ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι χρειάζεται διάλογος και πειθώ, ενώ είπε ότι όλοι όσοι είναι αρνητές έχουν μια ηθικοαξιακή σύγκρουση, βάζοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.

Όμως, ο κ. Ζαχαριάδης, τόνισε ότι είναι αναγκαίο και οι κυβερνώντες να δίνουν το καλό παράδειγμα ρίχνοντας τα βέλη του στον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Νίκο Χαρδαλιά, που έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες ημέρες.




Ειδήσεις σήμερα:

Συνέλαβαν τον «Ιησού της Σιβηρίας»: Πώς ο πρώην τροχονόμος παρίστανε τον... Μεσσία για δεκαετίες!

«Βόμβες» μετάδοσης της πανδημίας στην Αττική οι συγκοινωνίες

«Τεστ» για την Τουρκία η αναβολή της Συνόδου Κορυφής για 1-2 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης