Πανηγυρίζει για την παραγραφή ο Κοντός

Πανηγυρίζει για την παραγραφή ο Κοντός

Ως δικαίωση και απάντηση στους πολιτικούς του αντιπάλους χαρακτηρίζει ο κ. Αλέξανδρος Κοντός την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου...

Πανηγυρίζει για την παραγραφή ο Κοντός
Ως δικαίωση και απάντηση στους πολιτικούς του αντιπάλους χαρακτηρίζει ο κ. Αλέξανδρος Κοντός την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου να διαγράψει οριστικά  το αδίκημα της απιστίας για τον ίδιο και για τους κ.κ. Δούκα και Μπασιάκο.

Με ανακοίνωσή του αργά ο απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Κοντός αναφέρει ότι η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου «δεν είναι παρά η απάντηση που αρμόζει στην πολιτική σκευωρία που μεθόδευσε η κυβέρνηση για να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα σοβαρά λάθη της πολιτικής της».

Την ίδια ώρα, ο κ. Κοντός δηλώνει αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη που -όπως αναφέρει- «εν γνώσει τους προκάλεσαν».

Κλείσιμο
«Προς την κατεύθυνση αυτή προτίθεμαι άμεσα να ζητήσω από τον Πρόεδρο της Βουλής την ενεργοποίηση του άρθρου 86 του Συντάγματος, δηλαδή την σύσταση Ειδικής Επιτροπής,  για τον  έλεγχο της εις βάρος μου κατηγορίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η αυταπόδεικτη αθωότητά μου», αναφέρει.

Θέτει μάλιστα ως αναγκαία προϋπόθεση για τη σύστασή της τη συμμετοχή σε αυτήν την Επιτροπή αποκλειστικά και μόνον ανώτατων δικαστικών λειτουργών οι οποίοι όπως λέει, «αναμφισβήτητα είναι οι μόνοι που μπορούν να παρέχουν τις εγγυήσεις μιας αντικειμενικής, αδιάβλητης, αξιόπιστης,  ασφαλούς  και ανεπηρέαστης κρίσης».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης