Δεν τον είδα να δαγκώνει, λέει ο πρόεδρος της Ουρουγουάης για τον Σουάρες!

Δεν τον είδα να δαγκώνει, λέει ο πρόεδρος της Ουρουγουάης για τον Σουάρες!

Απίστευτα κυνικός ο Χοσέ Μουχίκα λέει για τον... κανίβαλο: «Δεν τον επιλέξαμε διότι είναι ένας καλός φιλόσοφος, ή ένας μηχανικός, ή επειδή έχει καλούς τρόπους αλλά διότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης»

Δεν τον είδα να δαγκώνει, λέει ο πρόεδρος της Ουρουγουάης για τον Σουάρες!
Έναν απρόσμενο σύμμαχο από την πατρίδα του απέκτησε το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου και γνωστός «κανίβαλος», Λουίς Σουάρες, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη δίνη επικριτικών σχολίων επειδή δάγκωσε(!) τον Ιταλό αντίπαλό του, Τζόρτζιο Κιελίνι, στον κρίσιμο αγώνα του Μουντιάλ που η Ουρουγουάη «έκλεψε» από την Ιταλία την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα, υπερασπίστηκε τον Σουάρες, κάνοντας λόγο για έναν σπουδαίο παίκτη και ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το δάγκωμα.
 
«Δεν τον επιλέξαμε διότι είναι ένας καλός φιλόσοφος, ή ένας μηχανικός, ή επειδή έχει καλούς τρόπους αλλά διότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης», δήλωσε ο Μουχίκα προστατεύοντας και αυτός με την σειρά του, εκτός από τους πολίτες της Ουρουγουάης, τον ταλαντούχο πλην όμως ιδιαίτερα επιθετικό ποδοσφαιριστή.


Κλείσιμο



Πολλοί συμπολίτες του Σουάρες υποστηρίζουν ότι η διεθνής κατακραυγή κατά του ποδοσφαιριστή είναι απαράδεκτη και καθαρά υποκριτική. «Εγώ, δεν είδα κάποιο δάγκωμα, αλλά είδα να δίνουν μεταξύ τους πολλές κλωτσιές και χτυπήματα, κάτι που μπορεί να συμβεί» δήλωσε ο Μουχίκα στους δημοσιογράφους. «Στο ποδόσφαιρο, διδάχτηκα ότι υπακούμε σε αυτά που λέει ο διαιτητής. Αν αρχίσουμε να λαμβάνουμε αποφάσεις στο ποδόσφαιρο με βάση το τι λέει η τηλεόραση, τότε θα υπάρχουν φορτία ποινών», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ουρουγουάης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης