Κανίβαλοι

Κανίβαλοι

Η συγκλονιστική ιστορία μια φούχτας ανδρών που επιβίωσαν τρώγοντας τους νεκρούς φίλους τους, όταν συνετρίβη το αεροπλάνο τους - Πώς διχάστηκε η κοινή γνώμη απο τις πράξεις τους

Οι «κανίβαλοι» των Άνδεων

Για να μην πέσεις στην παγίδα της επανάληψης και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα με μια πρωτότυπη επιλογή.

Αφήνοντας πίσω ακόμα μια χρονιά, η αντίστροφη μέτρηση για την πιο χαρούμενη γιορτή, έχει ήδη αρχίσει. Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τις αξίες της αγάπης, της τρυφερότητας,  της προσφοράς, της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης.

Όλοι μας θέλουμε να προκαλούμε το αίσθημα της ευχαρίστησης στους ανθρώπους μας, να τους βλέπουμε να χαμογελούν με μια χειρονομία μας και ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που αυθόρμητα καταφεύγουμε στην αγορά δώρων κάθε Δεκέμβριο. Σβήνουμε-γράφουμε λίστες με πιθανές επιλογές για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής μας έχοντας κατά νου πώς να δημιουργήσουμε συνθήκες ευχάριστου αιφνιδιασμού κατά την ανταλλαγή δώρων στις φιλικές, οικογενειακές, κοινωνικές συναναστροφές μας. Με άλλα λόγια ψάχνουμε δώρα που να ξεφεύγουν από τα τυπικά και τα συνηθισμένα.  

Καλά τα είδη ρουχισμού, τα είδη διακόσμησης σπιτιού, τα βιβλία, οι πίνακες, τα κοσμήματα, τα gadgets για τους εμμονικούς με ο,τι τεχνολογικά νέο κυκλοφορεί, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να προσφέρει κάτι πραγματικά πρωτότυπο στον σύντροφό του, τον αδερφό του, τον φίλο του, το παιδί του;

Ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει κάτι μέσω του οποίου θα πετύχει διπλό στόχο: να εκφράσει τα συναισθήματά του για τον αποδέκτη του δώρου και παράλληλα να χαρίσει απλόχερα ένα από τα σημαντικότερα αγαθά, την αίσθηση της ελευθερίας.

Κάποιοι θα μιλήσουν για ένα trend που ξεκίνησε από την Αμερική και εξαπλώθηκε ταχύτητα σε όλες τις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες περιοχές του πλανήτη. Είναι αλήθεια ότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού προξένησε φρενίτιδα. Celebrities και δημοφιλείς εκπομπές στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα το παρουσίασαν με τους πιο ευρηματικούς τρόπους. 

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Το youtube κατακλύστηκε από βίντεο με αυτό. Το ίδιο και οι κορυφαίες ιστοσελίδες τεχνολογικού (και όχι μόνο) περιεχομένου. Για πολλούς όμως αποτέλεσε πραγματικό μέσο μετακίνησης που λειτούργησε «λυτρωτικά» στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Μιλάμε για το ηλεκτρονικό πατίνι, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς όσων το έχουν χρησιμοποιήσει, ξετρελαίνει όποιον το οδηγήσει. 

Διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία με αισθητήρες, η κίνηση πραγματοποιείται με τη στάση του σώματος και η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει μέχρι τα 13 χλμ την ώρα (αυτονομία στα 115 λεπτά).

Φαντάσου την εικόνα: Ξεκούραστη μετακίνηση στην πόλη και τα προάστια με τρόπο που μοιάζει με… παιχνίδι. Ακόμα και σε ανηφόρες. Χωρίς «αγκυλώσεις» στον λεβιέ και τον συμπλέκτη. Μεταφέρεται εύκολα (σε τρένα, λεοφωρεία), ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο δρόμο λόγω μικρού πλάτους, προσφέροντας ελευθερία και άνεση στη μετακίνηση ακόμα και σε περιοχές όπου απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων.
Info για όσους δεν το ήξεραν: Το Hovertrax από την Razor είναι το πρώτο πατίνι στον κόσμο που έλαβε πιστοποιητικό ασφαλείας  (UL 2272), για όλα τα ηλεκτρονικά του μέρη.
Αυτές τις γιορτές, σήκω από τον καναπέ, κλείσε την τηλεόραση και το smartphone και πάρε τους φίλους σου για ατελείωτες βόλτες διασκέδασης (και άσκησης) στους δρόμους και τα πάρκα. 

http://e-vendor.gr/category/399/Hovertrax.html

Πριν το επιλέξεις ως δώρο πρέπει να ξέρεις ότι:  
-Η εταιρεία Vendor έφερε στην Ελλάδα την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής πατινιών στον κόσμο, την Razor.
 
-Τον Ιούνιο του 2000, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το πρώτο αλουμινένιο αναδιπλούμενο πατίνι με τιμόνι και αμέσως έγινε μόδα στις γειτονιές και τα πάρκα των αμερικανικών πόλεων.
 
-To πρώτο πατίνι Razor πούλησε πάνω από πέντε εκατομμύρια τεμάχια τους πρώτους έξι μήνες της κυκλοφορίας του.
 
-Από τότε μέχρι σήμερα, η Razor έχει γίνει συνώνυμη με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο μετακίνησης και παιχνιδιού μέσα και έξω από την πόλη.

-Πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ, έδειξε ότι το brand Razor έχει 92% αναγνωρισιμότητα, ενώ αποτελεί την ένατη εταιρεία παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, ανεξαρτήτως κατηγορίας! 
Μπορείς εδώ να δεις την συνολική γκάμα της Razor
http://e-vendor.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης