Πιθανότερο να σε δαγκώσει ο Σουάρες παρά τα σαγόνια του καρχαρία!

Πιθανότερο να σε δαγκώσει ο Σουάρες παρά τα σαγόνια του καρχαρία!

Οι πιθανότητες είναι 1 προς 2.000 όταν η συνάντηση με έναν λευκό καρχαρία είναι της τάξης της 1 προς 3,7 εκατομμύρια

Πιθανότερο να σε δαγκώσει ο Σουάρες παρά τα σαγόνια του καρχαρία!
Έχει λάβει μέρος σε 441 αγώνες εκ των οποίων 78 με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Έχει δαγκώσει τρεις αμυντικούς παίκτες. Αυτό είναι το ποσοστό του Λουίζ Σουάρες που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το βρετανικό περιοδικό New Statement το οποίοι έκανε τις... πράξεις και κατέληξε πως είναι πιο πιθανό για έναν άνθρωπο να βρεθεί στα σαγόνια του νεαρού ποδοσφαιριστή από ότι σε αυτά ενός μεγάλου λευκού καρχαρία.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Σουάρες έχει δαγκώσει τρεις παίκτες σε 441 παιχνίδια, κάτι που μεταφράζεται σε ένα δάγκωμα ανά 147 παιχνίδια. Αν όμως υπολογιστούν οι 14 παίκτες (11 αρχικοί και τρεις πιθανές αλλαγές) σε κάθε παιχνίδι αυτό σημαίνει πως ο Σουάρες έχει δαγκώσει τρεις παίκτες από ένα σύνολο 6.160.

Κλείσιμο
Συνεπώς ο ποδοσφαιριστής έχει δαγκώσει περίπου έναν παίκτη ανά 2000. Το βρετανικό περιοδικό συγκρίνει τις πιθανότητες που έχει κάποιος να πέσει θύμα της οδοντοστοιχίας του Σουάρες με αυτές που έχει να πέσει θύμα ενός λευκού καρχαρία και καταλήγει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα “επικίνδυνος”.

Αναλυτικά οι πιθανότητες να πέσει κάποιος άνθρωπος θύμα ενός λευκού καρχαρία είναι μία στις 3,7 εκατομμύρια. Να χτυπηθεί από κεραυνό μία στις 80.000, να χάσει τη ζωή του σε τσουνάμι μία στις 50.000, ενώ να χάσει τη ζωή του από αντικείμενο που έπεσε από το διάστημα είναι μία στις 700.000.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή ξεπερνά μόνο ο Αμερικανός πυγμάχος Μάικ Τάισον, καθώς οι πιθανότητες να πέσει κανείς θύμα των σαγονιών του είναι μόλις μία στις 50.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης