MasterChef: Η Μάρλεν επέστρεψε και η Μαρία Μπέη ετοιμάζεται για ξεμαλλιάσματα

MasterChef: Η Μάρλεν επέστρεψε και η Μαρία Μπέη ετοιμάζεται για ξεμαλλιάσματα

«Δεν γουστάρω τις εξυπνάδες, ειδικά στη φάση που είμαι, τα νεύρα έχουν φτάσει πάνω από το κεφάλι μου» δήλωσε η δεύτερη μπροστά την κάμερα

marlen-gryntaki-masterchef
Μια δεύτερη ευκαιρία επιστροφής στο παιχνίδι δίνεται σε κάποιους παίκτες του MasterChef που έχουν αποχωρήσει. Η Μάρλεν Γρυντάκη κατόρθωσε να διεκδικήσει και να πάρει τελικά απόψε την πολυπόθητη ποδιά από τους Ηλία Κιαζόλι και Γιώργο Λασκαρίδη.

Έτσι, μετά την επιστροφή της Μαριάννας Πουλμεντή στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και της Μάρλεν Γρυντάκη στο αποψινό, η συμπαίκτριά τους, Μαρία Μπέη… απασφάλισε η μπροστά στην κάμερα του MasterChef. «Έχουν μπει οι δυο γυναίκες, ευτυχώς όμως έχω πάρα πολλές τούφες στα μαλλιά που σημαίνει ότι όσο και να μαλλιοτραβηχτώ δεν θα φανεί κάτι! Δεν ξέρω πώς θα είναι η νύχτα είναι η αλήθεια σήμερα.
Δεν γουστάρω τις εξυπνάδες, ειδικά στη φάση που είμαι, τα νεύρα έχουν φτάσει πάνω από το κεφάλι μου. Δεν θα δεχτώ καμιά από τις δύο κοπέλες να βγάλει οποιοδήποτε παίκτη από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στην 9άδα. Θα είμαι η πρώτη που θα οργανώσει μια κλίκα γιατί είναι άδικο, από μέρους μας, να φύγει κάποιος και να μείνει μία από αυτές τις δύο» δήλωσε με νόημα.

MasterChef: Η Μάρλεν Γρυντάκη επέστρεψε στον διαγωνισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης