H Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε για πρώτη φορά στα social media φωτογραφία με τον σύντροφό της για να... τιμήσει τα γενέθλιά του. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης «κλείνει» τα 30 και λόγω κορωνοϊού θα τα γιορτάσει αγκαλιά με την παρουσιάστρια σε καραντίνα.
Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά μια κοινή φωτογραφία τους. Πρόκειται για μια seflie από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κέρκυρα.
Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι πάνω σε ένα σκάφος, με την παρουσιάστρια να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου! Η ζωή είναι πιο ωραία με εσένα μαζί… #mypat #mylove #oneandonly #whenincorfu #august2019».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη