Cardi B: Η διάσημη ράπερ με τους 60 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram ήταν η έμπνευση για το απόλυτο χιτ του κορωνοϊού

Cardi B: Η διάσημη ράπερ με τους 60 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram ήταν η έμπνευση για το απόλυτο χιτ του κορωνοϊού

«Οι παράλογοι καιροί επιτάσσουν παράλογους μουσικούς ρυθμούς», γράφουν οι New York Times για το τραγούδι

slider
H διάσημη ράπερ με το ψευδώνυμο Cardi B με τους 60 εκατομμύρια ακολούθους σε όλο τον κόσμο που έγινε γνωστή από το ριάλιτι Love & Hip: New York και το νούμερο ένα σίνγκλ Bodak Yellow, ήταν η πηγή έμπνευσης για να δημιουργηθεί το απόλυτο χιτ του κορωνοϊού.

Το κείμενο μάλιστα που εξηγούσε πως φτάσαμε στα ατελείωτα ρεμίξ του που κυκλοφορούν στο ίντερνετ ήταν από τα πιο επισκέψιμα κείμενα των New York Times τις τελευταίες ημέρες όπου ξεδιπλωνόταν όλο το χρονικό του πως ένας dj από το Μπρούκλιν πήρε ένα βίντεο της διάσημης ράπερ και το μετέτρεψε σε ένα remix που πλέον είναι από τα πιο δημοφιλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μαθαίνουμε όλα ξεκίνησαν όταν η Cardi B πόσταρε ένα βίντεο όπου εξέφραζε τους φόβους της για τον κορωνοϊό κατακρίνοντας τον μόνιμο εχθρό της Τραμπ για την πολιτική του: φυσικά όλα αυτά φρόντισε να γίνουν με την απαραίτητη ημιδιάφανη περιβολή αλλά και το χιούμορ που χρειαζόταν ώστε να πείσει το νεότερο κοινό της να μείνει στο σπίτι.



Psychs - Spreadin' (Coronavirus) | [Music Video]
Κλείσιμο


Ως εκ τούτου στο τέλος του βίντεο άρχισε να φωνάζει «Coronavirus! Coronavirus! I'm telling you, shit is real! Shit is gettin' real!», λόγια που πήρε ο DJ και παραγωγός iMarkkeyz και τα μετέτρεψε σε ένα κομμάτι που έκανε απόλυτη θραύση. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι New York Times στο εκτενές τους άρθρο:

«Οι παράλογοι καιροί επιτάσσουν παράλογους μουσικούς ρυθμούς. Με όλα τα λάιβ να έχουν ακυρωθεί και τις νέες κυκλοφορίες να βρίσκονται σε λίμπο, η μουσική βιομηχανία διάγει τεράστια κρίση. Γι΄ αυτό και το "Coronavirus (Remix)" έγινε ο απόλυτος ύμνος για αυτούς τους παράξενους καιρούς: ακούγεται στην αρχή σαν συναγερμός για τη φωτιά που υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου. Σου κολλάει αμέσως στο μυαλό και φαίνεται ότι συμφωνεί μαζί σου σχεδόν όλος ο πλανήτης».



Εννοείται ότι το χιτ το «τσίπισαν» ήδη ο DJ Snake που έκανε ένα remix αλλά και η Miley Cyrus και ο φίλος της, Cody Simpson οι οποίοι φρόντισαν να ανεβάσουν την δική τους παρωδία στα social media αλλά και ένας μουσικός που έφτιαξε τη δική του μουσική εκδοχή στο TikTok ενώ διάσπαρτα remix βρίσκεις παντού στο YouTube και το Spotify που έχουν γεμίσει με διαφορετικές εκτελέσεις του κομματιού. Ποιος είπε ότι ο ιός δεν απαιτεί το δικό του μουσικό κομμάτι μετατρέποντας την παγκόσμια πανδημία σε μουσική;

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Το υπ. Υγείας και ο ΕΟΦ παρήγγειλαν 5 τόνους χλωροκίνη από την Ινδία

Κορωνοϊός: Μείνε σπίτι γιατί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο... σε παρακολουθεί! - Δείτε το μήνυμα του σταρ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης