Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντροπιάστηκε και ανησυχεί για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντροπιάστηκε και ανησυχεί για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ

«Αν με αγαπάτε, με αγαπάτε. Αν όχι, έτσι είναι. Οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό» έγραψε τη Δευτέρα η υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ

spielberg-kori
Προβληματισμό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στον Στίβεν Σπίλμπεργκ η ανακοίνωση της απόφασης της 23χρονης υιοθετημένης κόρης του να ξεκινήσει καριέρα πορνοστάρ.

Μπορεί δημόσια η πρώτη αντίδραση να ήταν αυτή της στήριξης της Μικαέλα, ωστόσο φίλοι της οικογένειας του διάσημου σκηνοθέτη δήλωσαν στη Sun ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του από τη μια ένιωσαν ντροπή από την ανακοίνωση και από την άλλη προβληματίζονται για τον αντίκτυπο της «επαγγελματικής στροφής» της Μικαέλα στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

Η Μικαέλα σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκάλυψε ότι ανακοίνωσε την απόφαση στους διάσημους θετούς γονείς της μέσω FaceTime.

«Έκανα αυτή την επιλογή όχι προκειμένου να πληγώσω κάποιον ή επειδή είμαι μοχθηρή. Το κάνω γιατί θέλω να τιμήσω το σώμα μου με έναν επικερδή τρόπο» δήλωσε η Μικαέλα εξηγώντας την απόφασή της.

Το πόσο αποφασισμένη είναι να ακολουθήσει το όνειρό της φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Δευτέρας. «Ειλικρινά δεν διαβάζω τα σχόλια ούτε και απαντώ σε οποιονδήποτε. Αν με αγαπάτε, με αγαπάτε. Αν όχι, έτσι είναι. Οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό. Είμαι εδώ για τους εργάτες του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο


Δείτε βίντεο: Η ντροπή του Στίβεν Σπίλμπεργκ για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ
Η ντροπή του Στίβεν Σπίλμπεργκ για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης