Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει η Έλλη Στάη...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει η Έλλη Στάη...»

Θυμήθηκε πώς την αντιμετώπισε η έμπειρη anchorwoman ως οικοδέσποινα μιας παλαιότερης εκλογικής βραδιάς στο πλατό του Alpha

53453
Η Σταματινή Τσιμτσιλή, με αφορμή την αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου ότι είχε αισθανθεί άσχημα ως καλεσμένη και είχε φύγει από εκπομπή της Άννας Δρούζα, περιέγραψε τη δική της συνύπαρξη με την Έλλη Στάη, στο πλατό του Alpha κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής βραδιάς.

«Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια και, όταν μιλούσε, ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα» είπε η παρουσιάστρια του Happy Day. «Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “Τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “Τι μου τη φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα» κατέληξε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "καρφώνει" απροειδοποίητα την Έλλη Στάη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης