My Style Rocks: Η αναφορά του Κουδουνάρη στον καρκίνο που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
«Έχεις ένα βήμα στην τηλεόραση και είσαι εδώ για να εμπνεύσεις πάρα πολύ κόσμο, που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζει και δεν είχαν την ίδια δύναμη με εσένα» της είπε μεταξύ άλλων
Στο σημερινό My Style Rocks o Στέλιος Κουδουνάρης έκρινε την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλουκάνοντας στα σχόλια του μια μεγάλη αναφορά στον καρκίνο που πέρασε η παίκτρια και τη μάχη που έδωσε για τη ζωή της.
Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε ο καβγάς ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Κρίστεν Λεωτσάκου την Δευτέρα που μας πέρασε. «Δεν πρέπει να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις... Είσαι μια γυναίκα που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ήσουν ένα χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και είσαι εδώ πιο δυνατή από ποτέ. Έχεις ένα βήμα στην τηλεόραση και είσαι εδώ για να εμπνεύσεις πάρα πολύ κόσμο, που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζει και δεν είχαν την ίδια δύναμη με εσένα και πραγματικά θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, να δίνεις παράδειγμα σε πολλές γυναίκες. Εσύ γεννήθηκες αγωνίστρια, μην σπαταλάς το χρόνο σου έτσι» της είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.