Ο Λιάγκας τα «έχωσε» στη Γερονικολού: «Σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας»

Ο Λιάγκας τα «έχωσε» στη Γερονικολού: «Σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας»

Η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι είναι «ακαμάτρα» και δεν μαγειρεύει

liagkas
Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, στην οποία ανέφερε ότι δεν μαγειρεύει, αφού δεν της αρέσει, ενώ μάλιστα χαρακτήρισε με χιούμορ τον εαυτό της «ακαμάτρα». Το συγκεκριμένο, απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου και σχολιάστηκε.


Η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως «δεν είναι ωραία πράγματα αυτά! Μην τα λέτε σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι τα νέα κορίτσια, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους, να μπαίνουν 2-3 φορές την εβδομάδα στην κουζίνα». Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα της ηθοποιού.


«Να πω κάτι επειδή εμείς είμαστε πιο πατροπαράδοτοι. Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού μαγειρεύουμε όλοι, πλένουμε όλοι, σφουγγαρίζουμε όλοι και πλέον το έχουμε αποδεχτεί. Από την άλλη, όμως, εμείς που είμαστε και λίγο παλαιάς κοπής αρσενικά, θέλουμε να αισθανθούμε όμορφα όταν οι γυναίκα μας θα μας κάνει ένα ωραίο φαγητό. Είναι ωραίο, όταν μια γυναίκα μαγειρεύει και το κάνει με την καρδιά της. Δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Αυτά που ξέρουμε και είναι πατροπαράδοτα και όμορφα μην τα ξεχάσουμε στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού. Δηλαδή σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας».


Δείτε το βίντεο: 




Δείτε βίντεο: Ο Λιάγκας τα «έχωσε» στη Γερονικολού: «Σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας»
Κλείσιμο
Ο Λιάγκας τα «έχωσε» στη Γερονικολού: «Σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης