Γιώργος Λάγιος: Ποιος είναι ο νέος -όπως όλοι λένε- σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Γιώργος Λάγιος: Ποιος είναι ο νέος -όπως όλοι λένε- σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ο 41χρονος επιχειρηματίας, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, liife mentor φαίνεται να είναι το επόμενο πρόσωπο- μετά τον Γιάννη Χαλβατζή- στη ζωή της μίας από τις δύο νικήτριες του GNTM2

DSC7594
Η πρώτη του ακαδημαϊκή καριέρα -σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του- τον οδήγησε στην απόκτηση του πτυχίου του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων. Το 2013 ίδρυσε την M.K.O «Μοιράζομαι», την πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Παράλληλα, ξεκίνησε να παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας ( Mastering Cognitive Behavioral Therapy) στο Hellenic American University στο New Hampshire, ενώ συμμετείχε σε δεκάδες ημερίδες που ειχαν σχέση με ταυτότητα φύλου, LGBTQI, ψυχιατρική νοσηλεία, ψυχική υγεία, βία σε πρόσφυγες, bullying κ.ά. Το 2017 έγραψε το βιβλίο «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Διαδικτύου, πριν περίπου έντεκα χρόνιαν είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Δέσποινα Καμπούρη, ενώ στις "πρώην" του περιλαμβάνονται η Ιωάννα Λίλη, η Χριστίνα Αλούπη, η Νεσχάν Μουλαζίν και η Εύη Χειλά.

Πάντως το βράδυ του τελικού του GNTM2, την περασμένη Πέμπτη, ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο παρακολουθούσε τον μεγάλο τελικό με τους φίλους του, στηρίζοντας για νικήτρια την Κάτια Ταραμπάνκο, όπως φαίνεται στο βίντεο.
GNTM: Ο φημολογούμενος νυν σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο την απόλαυσε στον τελικό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ