GNTM2: Η Κάτια Ταραμπάνκο εξήγησε γιατί χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή

GNTM2: Η Κάτια Ταραμπάνκο εξήγησε γιατί χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή

«Τα επαγγελματικά μου είναι προς το παρόν η προτεραιότητά μου. Ο Γιάννης καταλαβαίνει ότι η καριέρα μου βρίσκεται σε άνθηση, οπότε έκανε ένα βήμα πίσω»

untitled-1_248
«Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη ότι θα θέλαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει η ιστορία, αλλά… Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω, πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτός και το έχει αποδείξει» δήλωσε στην κάμερα του Star και την Τζώρτζια Γεωργίου η Κάτια Ταραμπάνκο στη διάρκεια του χθεσινού τελικού του GNTM. «Το δαχτυλίδι είναι ένα δώρο υποστήριξης και αγάπης. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου και αυτός στην καριέρα του πάρα πολύ δυνατά, είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι να “χτιστούμε” ο ένας ξεχωριστά από τον άλλον, αλλά πάντα υπάρχει στήριξη τους ενός για τον άλλον. Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο, αυτό είναι προς το παρόν για μένα η προτεραιότητά μου. Ήταν δική μου επιλογή. Ο Γιάννης καταλαβαίνει τη θέση μου, ότι η καριέρα μου βρίσκεται σε άνθηση, οπότε έκανε ένα βήμα πίσω. Το κατανόησε» εξήγησε η ίδια.

Η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή




Καλεσμένη σήμερα «Στη φωλιά των Κου Κου», η Κάτια Ταραμπάνκο πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν ήθελα να βάλω το δαχτυλίδι που μου πήρε ο Γιάννης για να μη χαλάσω το styling (...) Υπάρχει μια αγάπη και μια στήριξη. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Δεν είμαι έτοιμη να δώσω τόση ενέργεια σε έναν άνθρωπο και είναι εγωιστικό να τον κρατάω χωρίς να μπορώ να του δώσω αυτά που πρέπει να του δώσω. Θεωρώ ότι ο Γιάννης βλέποντας το επεισόδιο θα έκανε τα σχόλιά του, οπότε ήταν σαν να τον άκουγα».
Η Κάτια Ταραμπάνκο Στη φωλιά των Κου Κου







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης