«No Time to Die»: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ

«No Time to Die»: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ

Και είναι τόσο συναρπαστικό όσο και ο τίτλος της ταινίας «No Time to Die», με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην τελευταία του εμφάνιση ως πράκτορα 007

notimetodie-arthro
Πριν από περίπου μία ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 25ης νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Δύο ημέρες πριν, η αγωνία είχε κορυφωθεί με το πρώτο teaser που είχε κυκλοφορήσει.

Στην ταινία «No Time To Die», σύμφωνα με το σενάριο, ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Στο τρέιλερ τα βλέπουμε κυριολεκτικά... όλα: εντυπωσιακά αυτοκίνητα, επικίνδυνες σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, όμορφα κορίτσια, προηγμένη τεχνολογία, ένα νέο κακό, που υποδύεται ο Οσκαρικός Ράμι Μάλεκ και προφανώς τον Ντάνιελ Κρεγκ μέσα στο άψογο κοστούμι του 007 για τελευταία φορά, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο ίδιος.

Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις βρετανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020. Πέντε μέρες αργότερα, θα προβληθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης