GNTM: Η έκπληξη του STAR στους τηλεθεατές μια «ανάσα» πριν τον τελικό

GNTM: Η έκπληξη του STAR στους τηλεθεατές μια «ανάσα» πριν τον τελικό

Την τελική νικήτρια θα αποφασίσει η κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό, που θα μπορεί να ψηφίσει μέσω ηλεκτρονικής ψηψοφορίας – Τι θα δούμε σήμερα στο δημοφιλές ριάλιτι 

gntm1
Και την Πέμπτη θα προβάλλεται το GNTM από την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε το STAR, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

Πλέον, από την επόμενη εβδομάδα, οι ημέρες προβολής θα είναι η Δευτέρα, η Τρίτη και η Πέμπτη.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου, ενώ τη μεγάλη νικήτρια θα αναδείξει τόσο η κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, που θα μπορέσει να δώσει τις δικές του ψήφους μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις τρεις φιναλίστς. 

Στο αποψινό επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model», οι τηλεθεατές θα δουν την Ασημίνα να συζητά με την Κάτια και την Άννα, στις οποίες θα δηλώσει αδικημένη από το αποτέλεσμα, αφού θεωρεί ότι δεν ήταν και τόσο κακό.

Η Μαρία, σύμφωνα και με αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε η «Φωλιά των Κου Κου» θα πανηγυρίζει που μαζί με την Ίλντα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Η Ζενεβιέβ έχει τα δικά της σχέδια, καθώς η δοκιμασία με τα μήλα που θα θέσει στις διαγωνιζόμενες θα τις δυσκολέψει, αφού θα πρέπει πρώτα να βουτήξουν το κεφάλι σε μια λεκάνη με νερό και μήλα για να πιάσουν ένα με το στόμα τους, ενώ στη συνέχεια θα ποζάρουν στον φακό με το μήλο στο στόμα και βρεγμένες.

Κλείσιμο
Τι θα φέρει στο σπίτι του GNTM η απρόσμενη αποχώρηση;


GNTM 2 - Αποκλειστικό απόσπασμα | Η δοκιμασία με τα μήλα & η απρόσμενη αποχώρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης