Πώς και πώς περιμένουν οι οπαδοί του GNTMτον μεγάλο τελικός, ο οποίος γνωρίζαμε πως θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο, αλλά δεν γνωρίζαμε πότε ακριβώς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτης στις 19 Δεκεμβρίου και ο τρόπος με τον οποίο θα αναδειχθεί η νικήτρια θα είναι ο ίδιος με πέρυσι.
Αφού, δηλαδή, οι κριτές θα έχουν βαθμολογήσει τα κορίτσια με βάση κάποιες δοκιμασίες στις οποίες έχουν υποβληθεί, το τηλεοπτικό κοινό θα δώσεις τις δικές τους ψήφους προτίμησης μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Σύμφωνε με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, οι τρεις κοπέλες που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.