Μπρούνο Τσιρίλο: Το τρυφερό μήνυμά του για την επέτειο με την Έλενα Ασημακοπούλου
Εννέα χρόνια μαζί γιορτάζουν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο
Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο κλείνουν σήμερα εννέα χρόνια σχέσης και παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 με θρησκευτικό γάμο και σήμερα έχει επέτειο σχέσης.
Για αυτό ο Μπρούνο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τη γυναίκα του γράφοντας: «Υπάρχει μόνο μια ευτυχία σε αυτή τη ζωή, το να αγαπάς και το να αγαπιέσαι... Ευτυχισμένη επέτειο αγάπη μου».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»