«Μόνος στο Σπίτι»: Η Disney ετοιμάζει ριμέικ της διάσημης χριστουγεννιάτικης ταινίας
H εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight
Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney, ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.
Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.
Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.