Βίντεο: H στιγμή της έντασης μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD

Βίντεο: H στιγμή της έντασης μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD

Σε ρόλο ειρηνοποιού ο Σάκης Ρουβάς -Ένταση σημειώθηκε στις κερκίδες των VIP

ksylo_main01
Ένα απρόοπτο σκηνικό συνέβη χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2019 καθώς οι ράπερς Light και Snik είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στις κερκίδες των VIP. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως το βραβείο για το καλύτερο Hip Hop Video πηγαίνει στον ράπερ Light. O καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως αυτός είναι ο καλύτερος ράπερ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου που με γέννησε και τον μπαμπά μου που δεν είναι εδώ και με βλέπει από εκεί πάνω. Ενώ με τιμάει αυτό εδώ το βραβείο θεωρώ πως έχε κερδίσει αυτό εδώ του καλύτερου ράπερ τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί ξέρετε όλα τα ταγούδια μας απ'έξω και γιατί γεμίζουμε όλα τα μαγαζιά που παίζουμε. Έχουμε τα περισσότερα views, τους περισσότερους φανς και την περισσότερη αγ'α[η στην Ελλάδα».

Φαίνεται πώς οι δηλώσεις του αυτές δεν άρεσαν στο αντίπαλον δέος που λέγεται Snik. Για όσους τους γνωρίζουν υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά τους καθώς και οι δύο υπηρετούν το ίδιο είδος μουσικής έχοντας ο καθένας το κοινό του. 

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Καίτης Γαρμπή στη σκηνή οι δύο ράπερ διαπληκτίσθηκαν και η ένταση κράτησε κάποια δευτερόλεπτα. Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα  χάρη και στην παρέμβαση όσων ήταν γύρω τους.  Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν και ο Σάκης Ρουβάς η παρέμβαση του οποίου ήταν καταλυτική.
Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται και ακατάλληλες εκφράσεις...

Κλείσιμο
Πιάστηκαν στα χέρια Snik και Light στα βραβεία Mad


Δείτε βίντεο: H στιγμή της έντασης μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD
H στιγμή της έντασης μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης