Η έξοδος της Μαίρης Λίντα στο ιστορικό στέκι του Κόμη

Η έξοδος της Μαίρης Λίντα στο ιστορικό στέκι του Κόμη

Εκεί την περίμενε ο καλός της φίλος Δευκαλίων Κόμης

Mary_Linda_Exof
Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικούς μήνες η Μαίρη Λίντα φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών. Η «μούσα» του Μανώλη Χιώτη πριν από δύο χρόνια είχε ένα ατύχημα και λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να μπει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας.

Το ευχάριστο είναι πως η κατάσταση της υγείας της τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί αρκετά, η ίδια αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά την περιπέτειά της και έτσι χθες το βράδυ ο πολύ καλός της φίλος και ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης μαζί με άλλους φίλους της την συνόδεψαν στο ιστορικό μαγαζί των Πατησίων, τον «Κόμη».

Εκεί την υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και φίλος της Δευκαλίων Κόμης. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr. H κυρία Μαίρη Λίντα απόλαυσε την εκλεκτή κουζίνα του εστιατορίου και πέρασε ένα υπέροχο βράδυ με παλιούς, καλούς και αγαπημένους της φίλους.


Mary-Linda-Defkalion-komis-araxni

H Μαίρη Λίντα μαζί με τον πολύ καλό της φίλο Δευκαλίων Κόμη

Τι είχε πει η Μαίρη Λίντα για την απόφασή της να πάει στο Γηροκομείο Αθηνών
Κλείσιμο
Στο παρελθόν η Μαίρη Λίντα είχε μιλήσει για την απόφασή της να πάει στο Γηροκομείο Αθηνών χαρακτηρίζοντάς το σπίτι της: «Όλοι το χρειαζόμαστε αυτό εδώ το σπίτι. Δεν ξέρουμε πότε θα γεράσουμε. Όλοι να έρχονται εδώ. Εγώ ήρθα με πολύ χαρά εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Από τα παιδιά μέχρι τους διευθυντές. Εγώ εδώ νιώθω ασφάλεια», είπε αρχικά. Και κατόπιν πρόσθεσε:  «Στο Γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τι είναι δεν είναι άνθρωπος; Για να τη φροντίσουν και να την περιποιηθούν; Γιατί να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης