Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη το Σάββατο 8 Ιουνίου και θα έχει τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη. Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.
Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε την Τρίτη στα Χανιά, προκειμένου να επιμεληθεί τι τελευταίες λεπτομέρειες για το μυστήριο, το οποίο θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών». Η Σοφία Μαριόλα, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς ταξίδεψε με το αεροπλάνο έχοντας στην αγκαλιά της το νυφικό της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε στο αεροδρόμιο, ποζάροντας χαμογελαστή με την εντυπωσιακή λευκή δημιουργία που θα φορέσει ανά χείρας.
«Ταξιδεύοντας κάπως έτσι για Χανιά αγκαλιά με το νυφικό μου! Πάλι απαρατήρητοι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.