Το μήνυμα που στέλνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στους «ηλίθιους» που καταστρέφουν τον πλανήτη

Το μήνυμα που στέλνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στους «ηλίθιους» που καταστρέφουν τον πλανήτη

Με μπόλικο και καυστικό χιούμορ ο ηθοποιός κατακεραυνώνει όσους αμφισβητούν τις επιστημονικές έρευνες για το περιβάλλον, το κλίμα, ακόμα και τον εμβολιασμό των παιδιών

Clooney-Trump
Με ένα άκρως σατιρικό βίντεο ο Τζορτζ Κλούνεϊ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τις επιστημονικές έρευνες για το περιβάλλον, το κλίμα, ακόμα και τον εμβολιασμό των παιδιών αποκαλώντας τους «dumbfuckers».

Ο βραβευμένος και εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός εκτός από την προσφορά του στην τέχνη τα τελευταία χρόνια διακρίνεται για την ακτιβιστική και φιλανθρωπική του δράση όσο και για τις πολιτικές του ανησυχίες.

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο πλαίσιο της προώθησης της μίνι σειράς του «Catch 22» η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο.
Ο Κλούνεϊ μέσα από την εκπομπή του Κίμελ γύρισε ένα πολιτικό και ακτιβιστικό βίντεο που με μπόλικο χιούμορ παρακινεί το τηλεοπτικό κοινό να συνεισφέρει στον αγώνα κατά όλων εκείνων που αμφισβητούν τις επιστημονικές έρευνες για την κλιματική αλλαγή και τον εμβολιασμό των παιδιών.

Κλείσιμο
«Η επιστήμη μας έχει δώσει μια άνευ προηγουμένου γνώση του φυσικού κόσμου από τα υποατομικά σωματίδια μέχρι την μεγαλοπρέπεια του διαστήματος. Η επιστήμη μας δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύουμε ασθένειες, να επικοινωνούμε σε μεγάλες αποστάσεις ακόμη και να πετάμε. Όλα αυτά που κατακτήθηκαν μέσα στους αιώνες απειλούνται τώρα από ομάδες αλλόκοτων ηλιθίων που λένε άθλια πράγματα».

Στο καυστικό βίντεο, έδειξε επίσης τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας: «Αν έχετε έναν ανεμόμυλο οπουδήποτε κοντά στο σπίτι σας λένε ότι ο θόρυβος προκαλεί καρκίνο».

George Clooney Against DUMBF**KERY
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης