Ο γιος του Αντύπα, Πρόδρομος, τραγουδά ντουέτο με τον πατέρα του στην πιο μεγάλη Πασχαλινή γιορτή!

Ο γιος του Αντύπα, Πρόδρομος, τραγουδά ντουέτο με τον πατέρα του στην πιο μεγάλη Πασχαλινή γιορτή!

Το μεγάλο πάρτι του Νίκου Κοκλώνη ανήμερα το Πάσχα

koklsdw_arthro
Ένα μεγάλο παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι με την καλύτερη μουσική και χορευτική παρέα ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα το Πάσχα.
Ο Νίκος υποδέχεται στο It’s Show Time τον Αντύπα, που με τη μελωδική του φωνή τραγουδά τις μεγάλες διαχρονικές του επιτυχίες και μέσα σε λίγα λεπτά στο πλατό γίνεται το πιο μεγάλο και αυθεντικό γλέντι.

Ο ερμηνευτής, ανεβάζει το κοινό στην πίστα και το κέφι ανάβει, ενώ στη συνέχεια, μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη, ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του διαδρομής και θυμάται το ωραιότερο Πάσχα της ζωής του –όταν ακόμα ήταν στη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

koklsdw5


Αφού ο Αντύπας αποκαλύψει στον Νίκο πως αυτή την εποχή ετοιμάζει μια συνεργασία με τον καλό του φίλο Λευτέρη Πανταζή, στο πλατό εισβάλλει ο γιος του, Πρόδρομος, και παίρνει το μικρόφωνο. Μπαμπάς και γιος θα ερμηνεύσουν μαζί ένα ντουέτο που κάνει αίσθηση.

Ο Νίκος Κοκλώνης φημίζεται για τα πάρτι που οργανώνει, στην τηλεόραση αλλά και εκτός, έτσι οι εκπλήξει προφανώς δεν σταματούν εδώ. Καλεσμένη του στην πιο λαμπερή Πασχαλινή γιορτή είναι και η Κατερίνα Στανίση, που απογειώνει το κέφι με τις επιτυχίες της και αφιερώνει στο It’s Show Time το καινούργιο της τραγούδι. Η Κατερίνα μιλά στον Νίκο για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της, τα πάθη, τις ζήλειες, τις απιστίες, και αποκαλύπτει πως όχι μόνο έχει κάνει « Θεό» έναν άντρα αλλά έχει πέσει στα… πατώματα εξαιτίας ενός έρωτα. Ποια είναι η δική της μεγαλύτερη αμαρτία; Θα την μοιραστεί και αυτή με τον Νίκο Κοκλώνη, ξαφνιάζοντάς τον.

koklsdw2
koklsdw1


Κλείσιμο
Στην κεφάτη παρέα του It’s Show Time το μελωδικό παρών δίνει και ο Μάκης Δημάκης, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία, «Κανείς δεν είναι Κανενός» και παίζοντας μαζί με τον Νίκο… αυγοδρομίες. Τη μουσική σκυτάλη θα πάρει αμέσως μετά η Λίτσα Γιαγκούση, για να ταξιδέψει μουσικά την παρέα του It’s Show Time μέσα από αγαπημένα της τραγούδια, πριν μιλήσει στον Νίκο για τις σχέσεις που σημάδεψαν τη ζωή της .

koklsdw4
koklsdw3


«It’s Show Time” με τις καλύτερες ευχές για χρόνια πολλά και καλές γιορτές, Κυριακή του Πάσχα στις 21.00 στο OPEN!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης