MasterChef: Το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από το «Silver Award»

MasterChef: Το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από το «Silver Award»

Κάθε μέρα θα αποκλείεται και ένα ζευγάρι, με τους Παντελή Βούρο και Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου να είναι οι… άτυχοι της πρώτης ημέρας

masterchef_neoi
Εννέα παίκτες από τον περσινό κύκλο του MasterChef επέστρεψαν στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, όπου έγιναν ζευγάρια με τους «νέους» και όλοι μαζί ξεκίνησαν την εβδομάδα του Silver Award.

Κάθε μέρα θα αποκλείεται και ένα ζευγάρι, με τους Παντελή Βούρο και Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου να είναι οι… άτυχοι της πρώτης ημέρας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, όμως, αποκάλυψε στο τέλος πως οι δυο τους, αλλά και τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα αποκλειστούν στη συνέχεια, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

«Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου. Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία. Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef - Silver Award: Αποκλείστηκαν Παντελής - Χαράλαμπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης