Μόδα... εκτάκτου ανάγκης: Ρούχα εμπνευσμένα από την Αποκάλυψη στις πασαρέλες μεγάλων οίκων

COMBO

Όπως αναφέρουν οι «New York Times», μάσκες αερίων, σωσίβια και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να έχει μαζί του σε περίπτωση μαζικής καταστροφής, επιστρατεύουν γνωστοί οίκοι μόδας, για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες τις επιδείξεις τους στην πασαρέλα

H θεωρία του Νοστράδαμου ότι η ανθρωπότητα έχει ορισμένη διάρκεια ζωής έχει επηρεάσει διάσημους μόδιστρους.

Όπως αναφέρουν οι «New York Times», μάσκες αερίων, σωσίβια και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να έχει μαζί του σε περίπτωση μαζικής καταστροφής, επιστρατεύουν γνωστοί οίκοι μόδας, για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες τις επιδείξεις τους στην πασαρέλα.

Για παράδειγμα, ο γνωστός οίκος Calvin Klein επέλεξε ρούχα από νάιλον και παλτά σαν αυτά που φορούν οι πυροσβέστες για την ανδρική κολεξιόν του Φεβρουαρίου. Από την πλευρά του, ο οίκος Prada προτίμησε τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα υπερμεγέθη κοστούμια, που θα μπορούσαν να προστατεύσουν όσους τα φορούν από... πυρηνικό πόλεμο.

Για τον διευθυντή του Δημιουργικού της Calvin Klein, Ραφ Σίμονς, τα ανδρικά μοντέλα που θα κάνουν πασαρέλα στην επίδειξη του Φεβρουαρίου, θα είναι ντυμένα σαν να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Αν η μόδα αντικατοπτρίζει τους αγωνιώδεις καιρούς μας, η πιο ανησυχητική τάση αυτές τις μέρες είναι η αύξηση των ενδυμάτων εμπνευσμένων από στρατιωτικές δυνάμεις και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» δηλώνει στους Νew York Times.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Dio

Στην φωτογραφία ο αριστερός και ο δεξιός είναι καμικάζι, βομβιστές και ο μεσαίος πάει για δουλειά στην σκουπιδιάρα..

Marmar

Ε βέβαια μη μας βρει η κακία η ώρα όπως όπως.... Τι θα πει δηλαδή και ο ιστορικός του μέλλοντος. Να μείνουμε στην ιστορία ως κακοντυμένοι;

Ιστορικός του Μέλλοντος

Φίλε εγώ δεν έχω αρμοδιότητα. Για αυτούς τους στυλίστες αρμόδιος είναι ο Ψυχίατρος του Μέλλοντος. Φχαρ'στώ! ;)

Όνομα

Δεν είναι ακριβώς μόδα αυτό το πράγμα. Στο μέλλον κάπως αλλιώς πρέπει να ονομάσουμε αυτές τις... επιδήξεις περίεργων ρούχων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης