Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Ελένη» και έκανε αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή. Ο ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και για μίλησε ανοιχτά για... την πρώτη του φόρα.
«Την πρώτη φορά ήμουν 13 ετών. Πουλούσα τσιγάρα σε οίκους ανοχής και μια γυναίκα που δούλευε εκεί έφερε την κόρη της εκεί, την Αγγέλα. Και μπήκα μέσα και έκανα σεξ με την Αγγέλα. Η πρώτη μου γυναίκα, στο Βαρδάρη ήταν αυτό. Τρελάθηκα τότε και είμαι τρελός ακόμη με τις γυναίκες…»!
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.