H Τέιλορ Σουίφτ «έσπασε τη σιωπή της» και στηρίζει ανοιχτά τους Δημοκρατικούς

H Τέιλορ Σουίφτ «έσπασε τη σιωπή της» και στηρίζει ανοιχτά τους Δημοκρατικούς

H ίδια δεν είχε εκφράσει ποτέ ποιες είναι οι πολιτικές της πεποιθήσεις

taylor-swift-2014-sarah-barlow-billboard-650
Η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της σχετικά με τις πολιτικές της πεποιθήσεις και με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ανοιχτά τη δημοκρατική παράταξη.

Πιο αναλυτικά, η διάσημη ποπ σταρ υποστήριξε δυο πολιτικούς: τον Δημοκρατικό του Τενεσί Φιλ Μπρεντέσεν για τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και τον Τζιμ Κούπερ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων, επειδή όπως έγραψε: «δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιον ο οποίος δεν έχει τη θέληση να παλέψει για την αξιοπρέπεια όλων των Αμερικανών, ανεξαρτήτου του χρώματος στο δέρμα, του φύλου ή του ποιου αγαπάνε».



Όσο για την απροθυμία της να τοποθετηθεί ως τώρα πολιτικά, η Σουίφτ έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram: «Στο παρελθόν, ήμουν διστακτική στο να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές μου απόψεις, αλλά λόγω διάφορων γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο, αισθάνομαι διαφορετικά τώρα για αυτό». Η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε ακόμα την τωρινή κατάσταση «τρομακτική, αηδιαστική και διαδεδομένη» όσον αφορά τον ρατσιμό στις ΗΠΑ.

Η ίδια αν και έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να συνεχίσει να ψηφίζει για τις γυναίκες, έγραψε ότι το ιστορικό ψηφοφορίας της βουλευτίνας των Ρεπουμπλικανών Μάρσα Μπλάκμπερν την τρομάζει. Σχολίασε την αναμέτρηση της Μπλαμπερν για τη γερουσία και το γεγονός ότι είναι αντίθετη με την ίση αμοιβή γυναικών-ανδρών και τον γάμο των ομοφυλόφιλων - μάλιστα στηρίζει εταιρείες που αρνούνται να εξυπηρετήσουν ομοφυλόφιλους - και ψήφισε εναντίον της επανεξουσιοδότησης του οργανισμού που προστατεύει τις γυναίκες που υπέστησαν ενδοοικογενειακή βία.

Κλείσιμο
Η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε ακόμα την τωρινή κατάσταση «τρομακτική, αηδιαστική και διαδεδομένη» όσον αφορά τον ρατσιμό στις ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης