Marina Raphael: Cocktail party με κοσμικές παρουσίες για την γόνο της οικογένειας Swarovski

Marina Raphael: Cocktail party με κοσμικές παρουσίες για την γόνο της οικογένειας Swarovski

Το «παρών» έδωσαν η Μαριάννα Λάτση, η Ανούσκα Ραφαήλ, οι Μαρίνα, Φιόνα και Ντιάνα Σβαρόφσκι από την Αυστρία, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Πίξι Λοτ, το μοντέλο της Victoria’s Secret Σίντι Μπρούνα και η συντάκτρια της «Vogue Arabia» Σαουφίγια Γκούντσουν

parti_voria
Με ένα λαμπερό πάρτυ στην Κηφισιά εγκαινίασε την είσοδό της στον επιχειρηματικό κόσμο και την παρουσίαση του πρώτου της brand με τσάντες η Μαρίνα Ραφαήλ. Πρόκειται για την εγγονή της σιδηράς κυρίας του οίκου Swarovski, Μαρίνας Σβαρόφσκι, που ξεκινά τα πρώτα της βήματα στις επιχειρήσεις και λάνσαρε την συλλογή από τσάντες με τίτλο «Marina Raphael».

Με πρωταγωνιστή τις πολυτελείς χειροποίητες τσάντες και διακόσμηση βασισμένη στο κύριο στοιχείο τους, τα κρύσταλλα Swarovski, η βραδιά συναγωνιζόταν σε λάμψη τους καλεσμένους.

Διαχρονικές γραμμές, πρωτότυπες συμμετρίες και σύγχρονη προσέγγιση πάνω σε σχέδια που εξισορροπούν μεταξύ κλασικού και καινοτόμου, είναι τα βασικά στοιχεία του ντεμπούτου της σχεδιάστριας που δημιουργεί για τη γυναίκα του σήμερα ακολουθώντας τους δικούς της κανόνες.

Με ελληνικές, ελβετικές και αυστριακές ρίζες, σπουδές στο King’s College London και την πολύτιμη κληρονομιά του ονόματος Swarovski, η νεαρή Marina Raphael αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια, το φυσικό και σύγχρονο κόσμο και δημιουργεί αποθεώνοντας το στυλ μέσα από το νου και τις αισθήσεις.

Κλείσιμο
Η πρώτη της συλλογή με τίτλο «The City Collection» κατασκευάζεται στην καρδιά της Φλωρεντίας από εξειδικευμένους τεχνίτες, περιέχει πάνω από 120.000 κρύσταλλα Swarovski και βελούδινες καρφίτσες, και απαιτεί περισσότερες από 22 ώρες αριστοτεχνικής τοποθέτησης και συναρμολόγησης για κάθε τσάντα!

Στο cocktail party η Μαρίνα Ραφαήλ υποδέχτηκε χαμογελαστή τους καλεσμένους της από το διεθνές jet set. Το «παρών» έδωσαν η Μαριάννα Λάτση, η Ανούσκα Ραφαήλ, οι Μαρίνα, Φιόνα και Ντιάνα Σβαρόφσκι από την Αυστρία, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Πίξι Λοτ, το μοντέλο της Victoria’s Secret Σίντι Μπρούνα και η συντάκτρια της «Vogue Arabia» Σαουφίγια Γκούντσουν.

Highlight της βραδιάς ένα ρομπότ με εκατομμύρια μικροσκοπικά Swarovski.



marina_anouska
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

marina_rafail1
ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΟΥΣΚΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ με τους Adalbert Lhota and Marina Giori Swarovski


marina_kainourgiou
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΧΡΥΣΙΑΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ




latsi_party
Marina Giori Swarovski, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ


PARTI_KIFISIA3
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ


parti_voria
Cindy Bruna (Victoria secret model), Pixie Lott (singer), Venice Min (Malaysian blogger)


parti_voria1
ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης