Κρήτη: Απολογείται ο 74χρονος που ασελγούσε σε 10χρονη, «γλυκαίνοντάς» την με σοκολάτες
Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη βδομάδα όταν σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου καταγγέλθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια ο 74χρονος ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης
Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ένας ηλικιωμένος άντρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μίας 10χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου από την Κρήτη, cretapost.gr, το περιστατικό ήρθε στο φως την περασμένη βδομάδα όταν σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου καταγγέλθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια ο 74χρονος ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση.
Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος ενώ ζήτησε κι έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί σήμερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 74χρονος φέρεται να έδινε χρήματα στην ανήλικη για να αγοράζει σοκολάτες.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.