Νίκος Αλιάγας: «Πάντα έπαιρνα ρίσκα»

Νίκος Αλιάγας: «Πάντα έπαιρνα ρίσκα»

Aναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του γαλλικού δικτύου «Europe 1»

aliaiaa
«Πάντα έπαιρνα ρίσκα» υποστηρίζει ο Έλληνας σταρ της γαλλικής τηλεόρασης, Νίκος Αλιάγας, που σκιαγραφεί πτυχές της προσωπικότητάς του, σχολιάζοντας την απόφασή του να κολυμπήσει ξανά στα... νερά της ενημέρωσης.

Σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο δημοσιογράφος σχολιάζει την απόφασή του να αναλάβει την «πρωινή ζώνη» στο γαλλικό δίκτυο «Εurope 1», υποστηρίζοντας ότι «έχει επίγνωση της πρόκλησης» που τον περιμένει.

Αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής ζώνης, τα γαλλικά ΜΜΕ σπεύδουν να επισημάνουν πως η συγκεκριμένη θέση είναι... ηλεκτρική καρέκλα. Πολλές τηλεοπτικές προσωπικότητες πέρασαν από τη θέση αυτή και δεν κατάφεραν να ανεβάσουν τα νούμερα, σχολιάζει το περιοδικό Le Point. «Αλλά για τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος δέχτηκε την πρόκληση, αυτή η επιλογή ήταν "λογική"» προσθέτει.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος εξηγεί ότι θέλει να χτίσει μια ειδησεογραφική ζώνη, όπου το κοινό θα αισθάνεται ό,τι ακούγεται κι ότι δεν θα είναι μόνο του. «Δεν υπάρχει εγγύηση στην δουλειά μου, ανέκαθεν ρίσκαρα. Στο δίκτυο «Europe 1» έχω υπογράψει για ένα χρόνο και θα δούμε» πρόσθεσε ο Νίκος Αλιάγας.

Ο Έλληνας σταρ θα διαδεχτεί τον Πατρίκ Κοέν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης