Διακοπές στη Σκιάθο για τους Rolling Stones;

Διακοπές στη Σκιάθο για τους Rolling Stones;

Το lear jet με το χαρακτηριστικό σήμα-κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού λίγο μετά τις 14:30 - Ένα mini bus με μαύρα τζάμια παρέλαβε επτά άτομα και τα οδήγησε στο λιμάνι - Εκεί, τους περίμενε το σκάφος «Eos», στο οποίο οι φήμες θέλουν να βρίσκονται ήδη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

rolling0
«Συναγερμός» σήμανε στη Σκιάθο και στο αεροδρόμιο "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης", όταν προσγειώθηκε ξαφνικά το lear jet των Rolling Stones, με το χαρακτηριστικό σήμα-κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος.

Το πολυτελές αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 και, όπως έγραψε το skiathoslife.gr, ένα mini bus με μαύρα τζάμια έλαβε την εντολή να προσεγγίσει το αεροσκάφος, προκειμένου να επιβιβασθούν σε αυτό επτά άτομα, χωρίς περισσότερες διαδικασίες, και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι.

Εκεί, τη συντροφιά περίμενε το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος "Eos" (Ηώς), που εδώ και πέντε ημέρες έχει καταπλεύσει στο νησί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε αυτό βρίσκεται το νέο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος, το mini bus κατευθύνθηκε με τους υπόλοιπους επιβάτες στις Κουκουναριές, όπου δείπνησαν στο πολυτελές a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου "Σκιάθος Παλλάς".








rolling1
rolling2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης