Η Κλόε οδύρεται και οι αδερφές της ποζάρουν με καυτά μπικίνι

Η Κλόε οδύρεται και οι αδερφές της ποζάρουν με καυτά μπικίνι

Χαμός από σχόλια χρηστών που κατακρίνουν την Κιμ και την Κόρτνεϊ ότι δεν είναι στο πλευρό της αδερφής τους που υποφέρει επειδή την απάτησε ο πατέρας του παιδιού που περιμένει

korntei_kim
Δεν πρόλαβε να ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Κλόε Καρντάσιαν ότι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει την απατά και οι αδερφές της Κιμ και Κόρντεϊ ανεβάζουν την μια μετά την άλλη φωτογραφίες που τις δείχνουν με καυτά και μικροσκοπικά μαγιό στο Instagram.

Μάλιστα στα social media οι χρήστες έχουν πάρει φωτιά και κατακρίνουν τις αδερφές ότι δεν είναι στο πλευρό της Κλόε η οποία κλαίει και οδύρεται μετά την πράξη του άπιστου συντρόφου της Τρίσταν Τόμπσον.





Ενας χρήστης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτές λιάζονται και βγάζουν φωτογραφίες και η Κλόε κλαίει στο αυτοκίνητο» ενώ ένας άλλος τις βγάζει κανονικά στη σέντρα γράφοντας: «Χαμένες. Εσείς βγάζετε φωτογραφίες ενώ την ίδια στιγμή η αδερφή σας περνάει μια κόλαση. Και μάλιστα τις δείχνεττε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή σας να βάλετε προτεραιότητες».

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν η Κιμ και η Κόρτνεϊ στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αφότου ξέσπασε το ερωτικό σκάνδαλο με την απατημένη Κλόε




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης