Το «Like a Virgin» της Μαντόνα αναβίωσε η Τζένιφερ Λόπεζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Βενετία.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε την Κυριακή 2 Αυγούστου ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εμφανίζεται πάνω σε γόνδολα να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς του κομματιού, διασχίζοντας τα κανάλια της ιταλικής πόλης, όπως ακριβώς είχε κάνει η Μαντόνα στο θρυλικό βιντεοκλίπ του 1984. Στην ανάρτηση που έκανε στο Χ, η Λόπεζ έγραψε: «Έπρεπε να το κάνω».
Η Λόπεζ έχει εκφράσει πολλές φορές στον θαυμασμό της για τη Μαντόνα. Φέτος, σε εμφάνισή της στην εκπομπή Track Star, όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει το τραγούδι «Ray of Light», αποκάλυψε ότι από μικρή ήθελε να της μοιάσει.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.