Βίντεο: Η Κέιτι Πέρι «μπουκώνεται» με κοτόπουλο σε ιαπωνική εκπομπή

Βίντεο: Η Κέιτι Πέρι «μπουκώνεται» με κοτόπουλο σε ιαπωνική εκπομπή

Το στόμα της κοντεύει να εκραγεί

aakaty-perry
Η ιαπωνική τηλεόραση είναι διάσημη για τα τρελά τηλεπαιχνίδια της, τις αλλόκοτες εκπομπές της και τα... σουρεαλιστικά πράγματα που καλούνται να κάνουν οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι των - εξαιρετικά δημοφιλών - σόου.

Γι' αυτό ίσως και η Κέιτι Πέρι δεν το πήρε καθόλου προσωπικά όταν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Sukkiri την προκάλεσαν να δοκιμάσει και τις εφτά γεύσεις τηγανητού κοτόπουλου μιας αλυσίδας φαστ φουντ της Ιαπωνίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που φημίζεται για το χιούμορ της, δεν δίστασε να «τσαλακώσει» την εικόνα της στριμώχνοντας στο στόμα της επτά ολόκληρες κοτομπουκιές, ενώ οι Ιάπωνες παρουσιαστές, σκασμένοι στα γέλια, της ζητούσαν να... σταματήσει για να μην πάθει τίποτα.

Τελικά η Πέρι, που έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι λατρεύει τα τηγανητά και το junk food, δεν άντεξε να καταπιεί την υπερμεγέθη μπουκιά και άρχισε να φτύνει το περιεχόμενο του στόματός της σε ένα χάρτινο κουτί, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να... σώσει την κατάσταση κρύβοντας με το χέρι του την αηδιαστική σκηνή.

Katy Perry - Full Clip of Katy on Sukkiri 2018/03/29
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης