Φελίσια Τσαλαπάτη: Από το «Σταρούμπες και καρύδες» στο «Survivor»

Φελίσια Τσαλαπάτη: Από το «Σταρούμπες και καρύδες» στο «Survivor»

Οσα θες να ξέρεις για την 27χρονη νέα hot Μαχήτρια

felicia0
felicia_art
«Η Φελίσια έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία. Δουλεύει σε ιντερνετικό κανάλι και στο YouTube. Της αρέσει η γυμναστική. Μπαίνει στο “Survivor” γιατί ονειρευόταν να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Περιγράφει τον εαυτό της ως αγχώδη και αισιόδοξο. Είναι ειλικρινής, δεν νευριάζει εύκολα, αλλά δεν ανέχεται τη διπροσωπία. Οταν κάτι την ενοχλεί, το λέει». Παλιά καλά καλλιστεία θυμίζει η παρουσίαση της νέας παίκτριας του «Survivor» στο mail που έστειλε το Γραφείο Τύπου του καναλιού. Μια βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram μας θύμισε ότι η 27χρονη καλλονή είναι παλιά γνώριμη των lifestyle εντύπων    

Η Φελίσια Τσαλαπάτη δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα με την πείνα στο ριάλιτι επιβίωσης, μια και δεν θυμάται πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που έφαγε ψωμί, πατάτες τηγανητές, πίτσα και σουβλάκι. Είναι η κόρη του Γιάννη Τσαλαπάτη, συζύγου της Ελλης Αγγελιδάκη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού. Ζει στη Βουλιαγμένη, κάνει γυμναστική όπως κάθε wannabe παρουσιάστρια που σέβεται τους followers της (για του λόγου το αληθές μπορείτε να γίνεται ένας από τους 67.000 ακόλουθούς της στο Instagram για να τη δείτε να κάνει από aerial yoga και μποξ μέχρι crossfit στο Gazibox), σπούδασε Δημοσιογραφία στη Σχολή του ANT1, έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και το βαφτιστικό της είναι Τριανταφυλλιά. Ηθελε να γίνει ηθοποιός, έκανε προετοιμασία για να δώσει στο Εθνικό, αλλά τελευταία στιγμή δείλιασε και δεν πήγε στις εξετάσεις. 




Κλείσιμο
Εχει δηλώσει ότι μέχρι τα 15 της ήταν ένα αγοροκόριτσο με παραπάνω κιλά, αλλά πλέον τρέχει «τάλιρο» κάθε πρωί, δηλαδή πέντε χιλιόμετρα. Η Φελίσια Τσαλαπάτη εμφανίζεται στα βιντεοκλίπ πολλών τραγουδιστών. Το 2012 την είδαμε στο «Ολα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη, ενώ το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου». Ηταν το κορίτσι του Θανάση Βασιλάκου στο κομμάτι «Τι κορίτσι έχω εγώ». «Δηλώνω θαυμαστής σου», της είπε και ο Κώστας Δόξας όταν πρωταγωνίστησε στο ομώνυμο βιντεοκλίπ. Εκτός από την Ιρένε Τροστ, έκανε παρέα με τη Λάουρα Νάργες και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Συνοδεύοντας μάλιστα τον Ουγγαρέζο είχε βρεθεί στο τραπέζι του Μάρκου Σεφερλή στα μπουζούκια. Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα πριν από μερικά χρόνια λέγεται ότι συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Ηλία Βρεττό και έγιναν κάτι παραπάνω από φίλοι. 

Τα κουτσομπολιά υποστηρίζουν ότι το φλερτ του τραγουδιστή με το μοντέλο αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Ολα τα ξέρω». Ο Ηλίας Βρεττός τότε εμφανιζόταν στο «Messiah» του Κολωνακίου. Η προσωπική του ζωή αποτελούσε θέμα σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο/παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή - μια κι εκείνη αποφάσισε ότι δεν είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Εκείνος, αντί να κλείσει παντζούρια και να κλάψει για τον χωρισμό, ετοίμασε βαλίτσες και πήγε για πάρτυ με τον κολλητό του Δημήτρη Σειρηνάκη στο Λας Βέγκας. Επιστρέφοντας, δήλωνε στις συνεντεύξεις του «καλύτερα από ποτέ και στην προσωπική μου ζωή». Ακολούθησε εργασιοθεραπεία με ταξίδια για δουλειά στο Λονδίνο και δοκιμαστικό για τη θέση του παρουσιαστή στην εκπομπή «Τροχός της Τύχης». Και μια φημολογούμενη σχέση με τη Φελίσια Λαπάτη (τότε δεν χρησιμοποιούσε το επίθετό της).



Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης στην παραλία με τον Ηλία Βρεττό
Μαζί με τον Θανάση Πασσά και τον Νικόλα Ράπτη παρουσίασαν στο Netwix την εκπομπή «Φριχτά διλήμματα». Επίσης μαζί με τον Νικόλα Ράπτη παρακολουθούσαν, σχολίαζαν και αποθέωναν τις επικές trash/cult μεταμεσονύκτιες εκπομπές, τα ιστορικά reality, τις επικές γραφικές δραματικές σειρές και όλα τα ρετρό τηλεοπτικά που μας έχουν μείνει αξέχαστα από τη δεκαετία του ’90 στο Netwix. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι αυτά που κοροϊδεύεις θα τα λουστείς: Η νεαρή κοπέλα ήταν η πρωταγωνίστρια του χιουμοριστικού ριάλιτι επιβίωσης «Σταρούμπες και Καρύδες» που δημιουργήθηκε από το Sport24.gr σε συνεργασία με το Netwix. Σε αυτή την εκπομπή αποκάλυψε ότι όταν πήγαινε σχολείο ήταν ερωτευμένη με τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη. Επίσης η πρώτη της δουλειά ήταν σε ένα καφέ που διατηρούσε ο πατέρας της στη Νέα Σμύρνη, ενώ στη συνέχεια βοηθούσε και στην επιχείρηση Miller που είχε ο ίδιος στη Γλυφάδα. Φυσικά έχει περάσει και από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».  Δηλώνει ελεύθερη. 



Ο πατέρας της Φελίσιας, Γιάννης Τσαλαπάτης, με τη σύζυγό του Ελλη Αγγελιδάκη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης