Κιμ Καρντάσιαν: Διχάζει το Ίντερνετ η τόπλες φωτογραφία που της έβγαλε η 4χρονη κόρη της!

Κιμ Καρντάσιαν: Διχάζει το Ίντερνετ η τόπλες φωτογραφία που της έβγαλε η 4χρονη κόρη της!

Η τηλεπερσόνα διακρίνεται να φορά ένα μαύρο κολάν και ένα ξεκουμπωμένο σουτιέν - Κάποιοι θαύμασαν το ταλέντο της Νορθ, άλλοι θεώρησαν την ανάρτηση «τρομακτική»

Κιμ Καρντάσιαν: Διχάζει το Ίντερνετ η τόπλες φωτογραφία που της έβγαλε η 4χρονη κόρη της!
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι γνωστή για τα προκλητικά και αμφιλεγόμενα πολλές φορές post της στο Instagram. Όμως, όπως αποδεικνύεται δεν είναι ο μόνος «φωτογράφος» της οικογένειας. 

Η τελευταία της ανάρτηση είναι μία topless φωτογραφία, με χαμηλό φωτισμό, και η οποία έχει ληφθεί... από την τετράχρονη κόρη της, Νορθ.

Στην εικόνα η 37χρονη τηλεπερσόνα διακρίνεται να φορά ένα μαύρο κολάν και ένα ξεκουμπωμένο σουτιέν. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους 107 εκατομμύρια followers της Κιμ. 

Κλείσιμο
Κάποιοι εξήραν το φωτογραφικό ταλέντο της μικρής, αλλά χαρακτήρισαν την ανάρτηση ακατάλληλη και λίγο «τρομακτική».



«Αγαπώ την Κιμ αλλά δεν είναι εντάξει για εκείνη και για τον οποιονδήποτε να βάζει το παιδί του να τραβά φωτογραφίες σαν αυτή», δήλωσε ένας από τους ακόλουθους της διάσημης σταρ. 

Άλλοι πάλι έσπευσαν να την στηρίξουν, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για μία αθώα φωτογραφία, σε σύγκριση με άλλες αναρτήσεις της. 

«Είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό για τις μητέρες και τις κόρες. Είναι μητέρα της Νόρθι και είμαι σίγουρη ότι οι κόρες κάνουν μπάνιο μαζί με τις μητέρες τους μέχρι τα πέντε τους χρόνια», έγραψε ένας χρήστης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης