Όταν ο Φίνος είχε χαστουκίσει τη Ζωή Λάσκαρη

Όταν ο Φίνος είχε χαστουκίσει τη Ζωή Λάσκαρη

Στο αφιέρωμα του Down Town για την τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αναδημοσιεύτηκε μία δήλωση που είχε κάνει ο γνωστός φροντιστής των ταινιών Παντελής Παλιεράκης της Φίνος Φιλμ- Ήταν ο άνθρωπος που είχε κατηγορήσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι του είχε σβήσει τσιγάρο στο πρόσωπο

Όταν ο Φίνος είχε χαστουκίσει τη Ζωή Λάσκαρη
Η Ζωή Λάσκαρη ήταν η τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Μετά τον θάνατό της, άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της και τη λαμπερή καριέρα της, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Στο αφιέρωμα του περιοδικού Down Town για την αξέχαστη ηθοποιό, αναδημοσιεύτηκε μία δήλωση που είχε κάνει ο γνωστός φροντιστής της Φίνος Φιλμ, Παντελής Παλιεράκης. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Παλιεράκης ο Φίνος είχε χαστουκίσει εκνευρισμένος τη Ζωή, γιατί εκείνη δεν ήταν ποτέ συνεπής στην ώρα της, στο γύρισμα.

Η Ζωίτσα με τον Φίνο

Κλείσιμο

«Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ζωή. Ο Φίνος της νοίκιασε ένα διαμέρισμα και μετά της το επίπλωσε. Σε εκείνο το διαμέρισμα στεκόμουν κάθε πρωί και την περίμενα να κατέβει να την πάω στο γύρισμα, αλλά εκείνη δεν εμφανιζόταν ποτέ. Κοιμόταν, γιατί η Ζωίτσα όλο το βράδυ γλένταγε και χόρευε. Και που να καταλάβει ότι ένα ολόκληρο συνεργείο καθόταν και την περίμενε. Μια μέρα έσπασα την πόρτα του διαμερίσματος για να μπω μέσα γιατί δεν άνοιγε και άρχισα να την ψάχνω.

Βλέπω τη Ζωή ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. “Τι με ξυπνάς τέτοια ώρα;” μου λέει. Την πήρα κοιμισμένη, την έβαλα στο sport μου αμάξι, την τύλιξα με μια κουβέρτα και την πήγα στο γύρισμα που γινόταν στην Πάρνηθα. Ο Φίνος κάποια στιγμή δεν άντεξε. Τη χαστούκισε φωνάζοντας έξαλλος: “Δεν υποφέρεσαι!”. Η Ζωή έβαλε τα κλάματα κι έπεσε στην αγκαλιά της γυναίκας του, Τζέλλας και ύστερα από λίγο ήρθε ο Φίνος και της ζήτησε συγγνώμη. Άπειρα τέτοια περιστατικά είχαν συμβεί με τη Ζωή. Αλλά πάντα ο Φίνος και η Τζέλλα τη συγχωρούσαν. Την είχαν σαν παιδί τους και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελαν να την υιοθετήσουν», είχε δηλώσει ο Παλιέρακης που έφυγε από τη ζωή το 2005.

Η υπόθεση με το τσιγάρο

Ο Παλιεράκης ήταν ο άνθρωπος που είχε κατηγορήσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι του είχε σβήσει ένα τσιγάρο στο πρόσωπο. Η υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια. Τελικά ο Παλιεράκης υποχώρησε και ζήτησε αποζημίωση μόνο για τα έξοδα του δικηγόρου του, ποσό που τότε ανερχόταν στις 50.000 δραχμές. Το ποσό το πλήρωσε τελικά ο Φίνος.

Ο Παντελής Παλιεράκης



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μηχανής του Χρόνου» ο Παλιεράκης και η Βουγιουκλάκη είχαν πολλά χρόνια να συναντηθούν. 'Ενα βράδυ όμως συναντήθηκαν στον «Ζυγό» στην Πλάκα. Τότε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον πλησίασε κρατώντας ένα τσιγάρο. «Μην έρθεις, γιατί αυτή τη φορά θα στο σβήσω εγώ στο πρόσωπο το δικό σου», της είπε, ενώ εκείνη του απάντησε «άντε βρε σαχλαμάρα». Αγκαλιάστηκαν και έτσι, έληξε η παρεξήγηση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης