Πρώην βοηθός του Τσάρλι Σιν: Κοιμόταν με πόρνες και έπαιρνε ναρκωτικά

Πρώην βοηθός του Τσάρλι Σιν: Κοιμόταν με πόρνες και έπαιρνε ναρκωτικά

Αποκαλύψεις από την πρώην βοηθό του ηθοποιού, μετά την δική του εξομολόγηση ότι είναι θετικός στον ιό HIV

Πρώην βοηθός του Τσάρλι Σιν: Κοιμόταν με πόρνες και έπαιρνε ναρκωτικά
Η πρώην βοηθός του Τσάρλι Σιν μίλησε ανοιχτά για τη ζωή του ηθοποιού, την οποία χαρακτήρισε ως «θλιβερή», καθώς ήταν γεμάτη από ναρκωτικά και πόρνες. 

Η εν λόγω γυναίκα, η οποία επέλεξε να μην αποκαλύψει το όνομά της, μίλησε στον αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό «KIIS 1065», αφότου, μόλις χθες ο Σιν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι είναι φορέας του ιού HIV.

Ο ηθοποιός επέμεινε πως δεν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και προσπαθεί να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά η πρώην υπάλληλός του υποστηρίζει το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως: «Ζει σε ένα σπίτι 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά προτιμά να μένει σε ένα μικρό δωμάτιο με κλειστή την πόρτα για να κάνει ο,τι θέλει. Είναι η σκοτεινή γωνιά του, όπου φυλάει τα ναρκωτικά του και ζει πίνοντας μόνο χυμούς».

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ακόμα πως ο Σιν έχει το προσωπικό του πάντα σε ετοιμότητα για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, ότι βγαίνει σπάνια από το σπίτι και ότι διατηρεί μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι του για να προμηθεύεται ναρκωτικά και πόρνες. Μάλιστα, όπως τόνισε: «Αν πραγματικά του άρεσε κάποια πόρνη, την πλήρωνε μέχρι και 50.000 δολάρια για παρέα και προφανώς για σεξ. Είναι πολύ μοναχικός. Είναι θλιβερή η ζωή του».
Κλείσιμο



Ακόμα, η πρώην βοηθός του ηθοποιού παραιτήθηκε από τη δουλειά της γιατί, όπως ισχυρίστηκε, της θύμιζε τσίρκο και διότι δεν μπορούσε ποτέ να κάνει διάλειμμα.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το περιοδικό «InTouch Weekly», ο Τσάρλι Σιν φαίνεται πως ζητούσε από τους κοντινούς του ανθρώπους να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δεν τους επιτρεπόταν να αποκαλύψουν «απόρρητες πληροφορίες», αλλιώς θα αντιμετώπιζαν νομικές κυρώσεις. Για την ακρίβεια, όποιος «έσπαγε» το συμβόλαιο, θα έπρεπε να καταθέσει στον ηθοποιό το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων.

Ο 50χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή που έδωσε στον δημοσιογράφο Matt Lauer την Τρίτη, δήλωσε πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού και αναγκάστηκε να πληρώσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να κρατήσει κρυφή την κατάσταση της υγείας του. Όταν, μάλιστα, ερωτήθηκε με ποιόν τρόπο σχεδιάζει να προχωρήσει μετά από τη σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία του, ο ίδιος τόνισε πως: «Δεν είναι φοβερό, αλλά θα ξαναγίνει φοβερό. Είμαι επιζών». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης