Η πορνοστάρ Μπρι Όλσον στην αντεπίθεση: «Ο Σιν δεν μου είπε ποτέ ότι είναι οροθετικός!»

Η πορνοστάρ Μπρι Όλσον στην αντεπίθεση: «Ο Σιν δεν μου είπε ποτέ ότι είναι οροθετικός!»

Η διάσημη πορνοστάρ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του διάσημου ηθοποιού, πως ενημέρωνε τις συντρόφους του και του εξαπέλυσε επίθεση μέσω ραδιοφώνου - Επίσης ανενημέρωτη δήλωσε ακόμα μια από τις «κοπέλες» του

Η πορνοστάρ Μπρι Όλσον στην αντεπίθεση: «Ο Σιν δεν μου είπε ποτέ ότι είναι οροθετικός!»
Την ίδια στιγμή που ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τσάρλι Σιν, έβγαινε με θάρρος στο NBC για να παραδεχτεί, πως πάσχει από τον ιό του HIV, μια από τις πρώην συντρόφους του, η Μπρι Όλσον, έβγαινε στο ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM, στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, και έλεγε πως ο Σιν, δεν της είχε ποτέ αποκαλύψει πως ήταν οροθετικός.

Σύμφωνα με την Όλσον, η συζήτηση μεταξύ τους, ενώ είχαν σχέση, περιστράφηκε αρκετές φορές, γύρω από το είδος προστασίας που θα χρησιμοποιούσαν. Ο Σιν της έλεγε να χρησιμοποιήσουν φυσικό προφυλακτικό, αντί για το συνηθισμένο λάτεξ, το οποίο αρκετοί λένε πως μειώνει την ευχαρίστηση στους άνδρες. 

Κλείσιμο
«Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω δέρμα ζώου. Ήθελα κανονικά προφυλακτικά» είπε η πασίγνωστη πρώην πορνοστάρ.



Κάποιες φορές βέβαια το ζεύγος δεν χρησιμοποιούσε προστασία. «Τον εμπιστευόμουν» είπε θυμωμένα. «Για ένα χρόνο!».

Η Μπρι Όλσον, όπως δήλωσε, είχε αρνητικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις για τον ορό του HIV, όμως δεν είναι και φαν των μεθόδων που χρησιμοποίησε ο πρώην της για να μην μαθευτεί το μυστικό του. Εκτός αυτού είπε πως δεν επιθυμεί κάποια συγγνώμη από μέρους του.

«Δεν τη θέλω. Άντε γα..» θα του έλεγα και θα έκλεινα το τηλέφωνο, είπε η Όλσον στο ραδόφωνο.

«Δεν αξίζει γι' αυτόν η ζωή μου» είπε και συμπλήρωσε: «Το μόνο που ξέρω, είναι πως πλέον, χάρις σ' αυτόν, όποιος ακούει το όνομά μου, σκέφτεται τον HIV».

Η Όλσον, που πλέον έχει εγκαταλείψει το χώρο της βιομηχανίας πορνό, έμενε το 2011 με τον Τσάρλι Σιν, σαν μια από τις «θεές» του, αλλά ισχυρίζεται πως έμαθε για την υγεία του, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.



«Δεν μου είπε τίποτα. Ήμουν η κοπέλα του. Έμενα μαζί του. Κάναμε σεξ σχεδόν κάθε μέρα για ένα χρόνο. Με πιάνουν τα κλάματα όταν σκέφτομαι ότι κάποιος θα μου έκανε κάτι τέτοιο».

«Τον αγαπούσα. Ήταν το αγόρι μου. Άφησα το πορνό εξαιτίας του»

Όταν στην εκπομπή, της αντιπαρέθεσαν, πως ο Σιν είπε ότι ενημέρωσε όλες τις συντρόφους του, μετά τη διάγνωσή του, η απάντηση ήταν μονολεκτική: «Αρ...ια».

Τι λέει άλλη μια «θεά» του Σιν

Από την άλλη πλευρά, η έτερη «θεά» του Τσάρλι Σιν, η Νάταλι Κένλι, που έμενε μαζί του την ίδια περίοδο με την Όλσον, το 2011, είπε σε αμερικανική ιστοσελίδα πως μπορεί ο πρώην της, να μην αποκάλυψε ούτε σε εκείνη το γεγονός πως ήταν οροθετικός, παρ' όλα αυτά δεν πιστεύει πως το έκανε επίτηδες.



«Δεν είναι τέρας» είπε η 29χρονη ηθοποιός. «Έχει εκτίμηση για τους ανθρώπους και νοιάζεται γι' αυτούς. Δεν τον έχω για άνθρωπο που θα έβαζε ηθελημένα σε κίνδυνο γυναίκες».

Αν και η φύση της σχέσης τους ήταν ομολογουμένως αντισυμβατική, η Κένλι λέει πως δεν κρατά κακία στον Σιν. «Έχει μικρά παιδιά. Δεν είναι ηλίθιος να μπλεχτεί σε όλο αυτό το νομικό εφιάλτη» είπε η Κένλι, που δήλωσε επίσης ότι τα αποτελέσματα των δικών της εξετάσεων βγήκαν αρνητικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης