Candice Swanepoel-Edita Vilkeviciute: Σέξι φωτογράφηση

Candice Swanepoel-Edita Vilkeviciute: Σέξι φωτογράφηση

Η φωτογράφηση έγινε για το αμερικανικό περιοδικό «Allure» του Σεπτεμβρίου και το θέμα ήταν τα τατουάζ, τα piercing και άλλες φροντίδες ομορφιάς που έκανε η μια κυρία στην άλλη.

Η Μπενφίκα δίνει 10 εκ. στον ΠΑΟ για Λέτο!
Candice Swanepoel-Edita Vilkeviciute: Σέξι φωτογράφηση
Για μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση πόζαραν οι καλλονές Candice Swanepoel και Edita Vilkeviciute, παίρνοντας θέση μπροστά στο φωτογραφικό φακό του star φωτογράφου Mario Testino. Η φωτογράφηση έγινε για το αμερικανικό περιοδικό «Allure» του Σεπτεμβρίου και το θέμα ήταν τα τατουάζ, τα piercing και άλλες φροντίδες ομορφιάς που έκανε η μια κυρία στην άλλη.

Η 25χρονη Candice από τη Νότια Αφρική έγινε πριν από μερικά χρόνια γνωστή λόγω της συνεργασίας της με τη Victoria’s Secret. Σήμερα είναι ένας από τους πιο γνωστούς αγγέλους της και ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Κλείσιμο
H 25χρονη Λιθουανή Vilkeviciute ξεκίνησε την καριέρα της όταν περπάτησε στην πασαρέλα για τον Roberto Cavalli, την Ανοιξη του 2007. Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με τους οίκους Balenciaga, Chanel, Dries van Noten, Miu Miu και Louis Vuitton αλλά και φωτογραφήσεις για editorials γνωστών περιοδικών.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης